Flota

Odjel za skrb o velikim kupcima tvrtke Grand Auto prepoznaje želje i potrebe svojih klijenata te svoju ponudu i usluge usmjerava na kvalitetno i profesionalno rješavanje transporta i putnika i roba.

 

Stoga i ne čudi da su mnoge uspješne hrvatske tvrtke i predstavništva stranih korporacija u Republici Hrvatskoj, odabrale Ford za svoje službeno vozilo. Osim iznimnih voznih karakteristika, ekonomičnosti potrošnje te troškova održavanja, pristup poslovanju s velikim korisnicima iza sebe skriva cijelu mrežu ljudi i usluga.

 

Budući da su korisnici usluga našeg odjela za skrb o velikim kupcima – vlasnicima flota – poslovna javnost u širem smislu – odnosno rukovoditelji koji raspolažu i sredstvima i donose odluke o kupnji, cilj našeg poslovanja i jest ponuditi optimalna rješenja naročito danas kada sve više tvrtki i posiže za cjelovitim rješenjima na jednom mjestu kako bi se što učinkovitije usredotočile na svoje poslovanje te uštedjele vrijeme i novac.

 

Tu nastupa Fordova logistika, odnosno tim stručnjaka koji pružaju razumijevanje i nude rješenja za sve vrste poslovnih djelatnosti.

 

Osim prodajnog dijela poslovanja, Ford osobitu pozornost usmjerava i na održavanje i servisiranje vozila iz flote. Servisiranje automobila obavljaju posebno i kontinuirano obrazovani stručnjaci sa specializiranim alatima i originalnim rezervnim dijelovima u mreži servisa koja pokriva cijelu Hrvatsku.

 

Raspon usluga uključuje i pomoć na cesti (Road Assistance), usluga koju već dugi niz godina njeguju Ford i HAK, produžena garancija, jedinstvene cijene ponude i financijski servis.

 

Ljubazni djelatnici tzv. fleetnog odjela, sa zadovoljstvom će ponuditi cjelokupan paket usluga. To su prepoznali i korisnici Fordovih vozila kao što su PodravkaNestle, PBZ, Nova TV i mnogi drugi.

 

KONTAKT
Hrvoje Knezić
Voditelj ključnih kupaca

Mob: +395913710512
mail: hknezic@ford.hr

Bookmark & Share