Pregled

 • Pregled

  Ford Ranger je zaradio svoj ugled kao pick-up koji može ići bilo gdje i raditi bilo što.
  Ranger je napravljen za jačanje tog ugleda pomoću unaprijeđenog dizajna, sposobnosti i tehnologijom.

  Dokazana praktičnost je usklađena s izvrsnim performansama i uštedom goriva, nizom značajnih tehnologija i vrhunskim stilom.

  Izgrađen jak

  Uz sposobnost da nosi do 1.269 kg *, vuče do 3.500 kg ** i gazi kroz vodu do 800 mm dubine, Ranger je više nego sposoban.
  To je vozilo na koje se možete osloniti u najtežim radnim uvjetima i koje će obaviti najteže poslove, a možete mu vjerovati da će omogućiti izniman doživljaj vožnje, svaki dan.

  *Bruto kapacitet nosivosti ovisi o odabranom modelu i dostupnosti na tržištu
  **160 KS/200 KS 4x4s s vučnom osovinom i kočnicom prikolice


  Učinjen pametnim
  Tehnologija upravljana glasom i dodirom s Ford SVNY2 sadrži novi 8"zaslon u boji. Prilagodljivi tempomat s prednjim upozorenjem, Sustav zadržavanja traka, Sustav prepoznavanja prometnih znakova i Upozorenje vozača: sve su to važne nove značajke dostupne u već dobro opskrbljenom vozilu.

  Poboljšanja na motoru i mjenjaču, uključujući dodatke kao što su Auto Stop Start i novi pogonski sklop, plus novi sustav električnog servo upravljača, doprinose izvanrednoj potrošnji goriva i emisiji CO2 od 43.5mpg (6.5L / 100km) i 171 g/km, što čini Ranger idealnim izborom za posao i zadovoljstvo, rad i igru.

Bookmark & Share