Udobnost i praktičnost

Udobnost i praktičnost dio su dizajna

Sa sjedalima s više položaja, hands-free tehnologijom, sofisticiranim klima uređajima s dvije zone, inteligentnim teretnim prostorom i još mnogo toga, vi i vaši putnici možete uživati u prvoklasnoj vožnji.

Značajke prikazane na ovoj stranici mogu biti dostupne samo u odabranim modelima. Ako su dostupne, te se značajke mogu koristiti kao opcija uz dodatnu cijenu. Preuzmite brošuru za više informacija i trenutne specifikacije.

Savršeni prostor za sjedenje

Vozačevo sjedalo i upravljač u potpunosti su podesivi tako da možete postaviti svoj idealni položaj za vožnju. Tu je i ugrađeni naslon za ruke, a na zahtjev su dostupni podesiva lumbalna podloga, grijana prednja sjedala i električno podesivo vozačevo sjedalo. Osim toga, sjedala u drugom redu mogu se zaokrenuti prema stražnjoj strani vozila i rasporediti kao u konferencijskoj sobi. To omogućavaju brojne konfiguracije za stvaranje savršenog prostora ili povećanje prostora za prtljagu bez potrebe za uklanjanjem sjedala.

Ako vam je ikada potrebno više od uobičajenog teretnog prostora, sjedala drugog i trećeg reda mogu se pojedinačno ukloniti. Tako možete konfigurirati svoje vozilo u skladu s vašim zahtjevima za prostorom.

Handsfree SYNC 3

SYNC 3 sustav je naša najnaprednija verzija do danas. Brži i lakši za korištenje, s poboljšanim glasovnim naredbama i još više funkcionalnosti. Novo sučelje ima veće tipke za
poboljšanu upotrebljivost, a 8-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir, sada ima značajku pinch-and-swipe pokreta, koja se nalazi i na pametnim telefonima i tabletima, radi još intuitivnije navigacije. SYNC 3 dolazi s AppLink, AppleovCarPlay i Android Auto softverima koji informacije s vašeg pametnog telefona prikazuju na zaslonu osjetljivom na dodir.

Sve na svom mjestu i prostor za sve

Postoji mnogo pametnih, pokrivenih prostora za pohranu, čak i iznad ploče s instrumentima. Odjeljak s poklopcem sadrži 12-voltnu utičnicu, AUX ulaz i standardni USB priključak. Između vozačevog sjedala i suvozačevih sjedala također možete ugraditi opcionalnu utičnicu od 150W i 240V.

Pametne značajke poput držača za čaše s roll-up poklopcem, držača za boce, pretinaca za prijenosna računala, pretinaca ispod sjedala, polica na vratima i preklopivog stola pomažu u održavanju organiziranja stvari i čuvanju dragocjenosti izvan vidokruga.

Dvostruka klizna vrata

Za veću fleksibilnost i lakši pristup, s obje strane su klizna vrata. Vrata su dizajnirana s najvećom pažnjom. Štitnici su prekriveni kako bi sakrili mehanizam, poboljšali aerodinamiku i smanjili razinu buke. Standardna verzija također uključuje visoko kvalitetne pragove ispod vrata.

Integrirani krovni nosač za udobne, ekonomične i mirne vožnje

Inovativni krovni nosač može se lako sklopiti kada ga ne trebate. To će vam uštedjeti problem ugradnje i skidanja. Osim toga, troši se manje goriva zbog smanjenog otpora, a možete i uživati u mirnoj vožnji bez neugodne buke vjetra.

Quickclear - Brzo rješenje za zaleđena vjetrobranska stakla

Ovaj pametni alat dizajniran je kako bi vam uštedio vrijeme u hladnim jutarnjim satima. Samo pritisnite tipku i vrlo tanke žice za grijanje će otopiti led, odmagliti ili očistiti vjetrobransko staklo. Također će i brisači vjetrobranskog stakla biti odleđeni.

Ford EasyFuel za jednostavno punjenje gorivom

S ovom korisnom značajkom gotovo je nemoguće napuniti krivo gorivo jer se pogrešna mlaznica za gorivo jednostavno ne uklapa u otvor spremnika. A budući da je Ford EasyFuel sustav bez vijaka, nikad više nećete morati dodirivati masne poklopce za gorivo.

Samozaštitna bočna zrcala

Kako biste izbjegli oštećenje na parkiralištima, električna preklopiva bočna zrcala se automatski preklapaju kada zaključate vozilo. Kada su presavijena, stilski integrirani LED pokazivači smjera također su zaštićeni.

TourneoCustomShuttle Bus

Novi TourneoCustomShuttle Bus L2 usmjeren je prema udobnosti putnika. Svaki od četiri reda sjedala opremljen je sjedalima s izravnim pristupom što nudi obilje prostora. Stražnja sjedala su lako dostupna sa strane kliznih vrata. Dostupan u svim serijama, ovaj model je također dostupan s opcionalnom unutrašnjosti od kože. Dizajn stavlja udobnost putnika i mobilnost ispredprtljažnog prostora.

Bookmark & Share