Korisnost

Olakšava svaki posao

Novi TransitCustom sadrži mnogo sofisticiranih i praktičnih značajki koje Vaš rad čine puno učinkovitijim i lakšim. Izdašan teretni prostor je lako dostupan za utovar. Dizajniran je tako da Vam održava operativne troškove čim je moguće nižim.

Značajke navedene na ovoj stranici su dostupne samo na nekim modelima. Ukoliko su dostupne, značajke se mogu odabrati uz dodatni trošak. Preuzmite brošuru za više informacija i važeće specifikacije.

Prvorazredni teretni prostor i pristup

Novi TransitCustom nudi impresivni teretni prostor za sve tri dimenzije: za dužinu, širinu (od kotača do kotača) i uporabljivu visinu unutrašnjosti teretnog prostora. Tako ima mjesta za prijevoz standardnih ploča dimenzija 8' x 4' ( u bočnom ili horizontalnom položaju), za tri Euro palete i za predmete do 3 metra dužine. Ukupno pruža 6 kubnih metara teretnog prostora i ugrađenu pregradu – sve to na modelu s kratkim međuosovinskim razmakom (L1). Model s dužim međuosovinskim razmakom (L2) nudi 6.8 kubnih metara teretnog prostora. Široka bočna vrata za utovar, optimizirana visina otvaranja stražnjih vrata i nisko postavljena stepenica osiguravaju komotan pristup teretnom prostoru. Dodatno, klizna vrata sadrže mehanizam koji ih drži sigurno otvorenim prilikom utovara.

Teretni prostor s praktičnom funkcijom povećanja prostora

TransitCustom sadrži jedinstvenu značajku koja Vam omogućuje dodatno povećanje teretnog prostora. U unutrašnjosti, pregrada koja po visini i širini odvaja kabinu i teretni prostor
se može preklopiti na dnu. Tako u teretni prostor možete smjestiti predmete do 3 metra dužine kroz stražnja vrata, a krajeve ugurati ispod prednjih sjedala čak i u vozilima s kratkim međuosovinskim razmakom. Ovako vaš dragocjeni teret ne morate prevoziti na krovu već ga možete staviti u vozilo prilikom transporta.

Precizno zatvaranje bočnih vrata

Pametnim dizajnom mehanizam kliznih vrata i vodilice su skriveni od pogleda. Rezultat je poboljšana aerodinamična učinkovitost i smanjenje razine zvuka prilikom otvaranja i zatvaranja bočnih vrata.

Maksimalna zaštita s iznimno jakom karoserijom

Bor i drugi čelici visokih performansi čine više od 40 % materijala koji tvore karoseriju te su također sastavni dio materijala koji čine putničku kabinu. Na ovaj način TransitCustom je vozilo lake kategorije otporno na sudare. Dizajn karoserije je dodatno poboljšan kroz više od 4.500 računalnih simulacija i testnih sudara.

Ugrađeni krovni nosač za udobnu, ekonomičnu i tihu vožnju

Inovativni krovni nosač se može jednostavno preklopiti kada se ne koristi. Ovo će Vam uštediti vrijeme potrebno za sastavljanje i rastavljanje te će Vam omogućiti vožnju na relacijama koje su ograničene za vozila do visine 2 metra (ne odnosi se na modele ukupne mase 3400 kg). Uz to, zahvaljujući manjem otporu smanjit će se potrošnja goriva te ćete moći uživati u tihoj vožnji bez iritantne buke vjetra.

Posebna zaštita Vašeg teretnog prostora

Ukoliko odaberete dodatnu, lako čistivu zaštitnu podnu oblogu nećete imati brige oko zaštite teretnog prostora. Izdržljiva zaštitna podna obloga se lako čisti, olakšava utovar i čini ga bržim. Također će Vam pomoći pri očuvanju vrijednosti Vašeg vozila.

Praktičnija i poboljšana sigurnost tereta

Pričvrsna mjesta se normalno nalaze smještena u podnici prostora za teret pa ih je prilikom učvršćivanja tereta ponekad teško dohvatiti. No u TransitCustom vozilu remeni se nalaze na bočnoj stranici malo iznad podnice. Tako ih lako možete dohvatiti i s predmetima na podu teretnog prostora, ne nakupljaju prljavštinu na podu te je dovoljno prostora za novu, lako čistivu podnu oblogu. U visini struka i ramena dostupna su dodatna sidrišta koja su ugrađena u strukturu vozila, a nosivost svakog iznosi nevjerojatnih 30 kg.

Otvorite i zaključajte vrata pod kutom od 90°

Za praktično i jednostavno korištenje stražnja vrata se mogu otvoriti i zaključati pod kutom od 90°, a držači se mogu pohraniti u vrata kada se ne koriste. Veoma uočljive magnetizirane naljepnice na unutrašnjim rubovima vrata reflektiraju svjetlo te tako upozoravaju ostale sudionike u prometu na prisutnost vašeg vozila. I zatvaranje vrata je sada lakše jer su poboljšani otvori za ozračivanje koje smanjuje stvaranje tlaka zraka u teretnom prostoru.

Lagano skretanje

Novi TransitCustom ima okretni krug od samo 10,96 metara* što je impresivno za vozilo ove veličine. To čini gradske vožnje, parkiranja, preuzimanje i dostavu tereta veoma jednostavnim.

*L1 verzija sa 15" čeličnim kotačima; 11,6 m sa 16" kotačima; 11,8 m sa 17" kotačima; 12,2 m sa 18" aluminijskim kotačima

Utičnice, ulazi i priključci; sve je na dohvatu ruke

Pretinac iznad upravljača ili kontrolne ploče sadrži mnoge značajke te Vam se nalazi na dohvatu ruke. Na primjer, tu se nalaze 12 V utičnica, pomoćni ulaz i standardni USB priključak. Druga 12 V utičnica i dodatni USB priključak su prikladno smješteni pored ručice mjenjača brzina.

Možete ugraditi i utičnicu od 240 V koja ima izlaznu snagu 150 W.

Bookmark & Share