Sigurnost i zaštita

Inovativni sigurnosni sustav

Novi TransitCustom postavlja sigurnosne standarde ostalim komercijalnim vozilima; za sigurnost putnika u vozilu i za sigurnost tereta. Široki raspon naprednih tehnologija
pomažu vozaču u slučaju prometne nezgode, ista tehnologija uočava pješake te se automatskim kočenjem smanjuje rizik od prometne nezgode. Dodatno, novi TransitCustom ima veoma snažnu karoseriju, zaštitu od prevrtanja i za izbor su vam dostupna dva najsuvremenija alarmna sustava.

Značajke navedene na ovoj stranici su dostupne samo na nekim modelima. Ukoliko su dostupne, značajke se mogu odabrati uz dodatni trošak. Preuzmite brošuru za više informacija i važeće specifikacije.

Održava prikolicu na putanji

Stabilizator prikolice prepoznaje zakretanje ili gibanje prikolice i usporava brzinu vašeg vozila dok se prikolica ne umiri - pružajući veću kontrolu pri vuči prikolica. Sustav smanjuje brzinu vozila smanjenjem zakretnog momenta motora i polako povećava pritisak kočnica na svim gumama.

Pouzdana zaštita od prevrtanja vozila

Jedinstveni Ford senzor za zaštitu od prevrtanja vozila osigurava izvrsnu kontrolu protiv proklizavanja kotača osobito pri visoko postavljenom centru ravnoteže, prilikom vožnje po oštrim zavojima i zavojima s nagibom.

Sustav za zaštitu pješaka

Pre-CollisionAssist (Pomoć prije sudara) s prepoznavanjem pješaka otkriva spora vozila na cesti ispred vas ili ljude i vozila koja bi mogla prijeći putanju vozila,
upozoravajući vas na njihovu prisutnost. Ako ne reagirate, sustav automatski koči za vas. Ova tehnologija namjerava smanjiti ozbiljnost nezgoda ili ih potpuno izbjeći. Sustav je djelotvoran (pri normalnim uvjetima na cesti i vozilu) pri brzinama do 80 km/h.

Sigurnost s 5 zvjezdica

TransitCustom je dobio ocjenu od 5 zvjezdica na NCAP-sigurnosnom testu što dokazuje mogućnost vozila da zaštiti Vas i vaše putnike.

Kontrolni mehanizmi koji se prilagođavaju Vašem teretu

Prilagodljivo upravljanje teretom regulira elektroničku kontrolu stabilnosti ovisno o ukupnoj masi vašeg vozila. Na taj se način može garantirati kontrola i stabilnost, bez
obzira je liTransitCustom prazan ili pun tereta.

Optimizirani sustav zračnih jastuka

TransitCustom je dostupan sa zračnim jastucima za glavu(za vozača i putnike) te s bočnim zračnim jastucima i poboljšanim sustavom aktivacije.

Bookmark & Share