Udobnost i praktičnost

Moderan izgled i iznimna udobnost

Izvrsno dizajnirana vozačka kabina je kombinacija robusnosti i praktičnosti. Pametan dizajn osigurava dovoljno prostora za pohranu. Širok raspon pametnih tehnologija, kao što je SYNC 3 sustav, čini vašu kabinu ugodnim, pokretnim uredom.

Značajke navedene na ovoj stranici su dostupne samo na nekim modelima. Ukoliko su dostupne, značajke se mogu odabrati uz dodatni trošak. Preuzmite brošuru za više informacija i važeće specifikacije.

Novi SYNC 3. Sustav za komunikaciju bez napora

Ford SYNC 3 napredna je tehnologija koja vam omogućuje da ostanete povezani i kontrolirate svoj mobilni telefon, glazbu i navigacijski sustav. Odaberite između glasovnih naredbi ili
8-inčnog zaslona u boji osjetljivog na dodir, koji sada ima značajku pinch-and-swipe pokreta radi još intuitivnije navigacije. Live Traffic pomaže vam izbjeći zastoj u prometu. Čak možete vidjeti popis lokalnih restorana samo govoreći: "Ja sam gladan".

Sjedala dizajnirana za udobnost u vožnji

Za novi dizajn prednjih sjedala prerađena je geometrija samih sjedala. Bujnije predivo s finijim, ali trajnijim platnom pružaju Vam više udobnosti i čine Vaša putovanja ugodnijima. Glede konfiguracije sjedećih mjesta:Transit-Custom-Kombi izvedba dolazi sa 2. i 3. redom 2+1 flamingo sjedala, TransitCustom Kombi Van izvedba ima drugi red 2+1 flamingo sjedala i TransitCustomDCiV izvedba dolazi sa 3 sjedala u drugom redu.

Vaš pokretni ured

Prilagodljivo dvostruko putničko sjedalo sadrži prostor za pohranu kojemu je lako pristupiti. Prostor je dovoljno velik za pohranu prijenosnog računala, fascikala i drugog korisnog
uredskog materijala. U Trend, Limited i Sport izvedbama sjedalo dolazi s ugrađenim stolićem na izvlačenje koji je smješten u gornjem dijelu središnjeg naslona za leđa. Stolić je radne površine 345 mm x 240 mm pa je pogodan za prijenosno računalo ili pisaći blok. Stolić također sadrži držače za dvije šalice, utor za olovke i elastični remen.

Mnogo korisnog prostora za pohranu

Novi TransitCustom sadrži puno praktičnog prostora za pohranu. Na primjer; lako dostupan prostor za pohranu se nalazi u kontrolnoj ploči. Skriveni pretinac za rukavice, koji se
može zaključati, je dovoljno velik za pohranu dokumenata A4 formata, a ovisno o modelu vozila može biti i osvijetljen. Za vaše vrijednosti lako vam je dostupan pretinac ispod sjedala. Između vozačkog sjedala i sjedala za putnike se nalazi držač za šalicu koji se može uvući (dostupan isključivo na modelima s ručnim prijenosom brzina). I vrata samog vozila su dizajnirana s velikim bočnim pretincima gdje ima dovoljno mjesta za odlaganje pisaćeg bloka A4 formata i boce volumena 2L.

Jednostavno prilagođavanje temperature u kabini

Novi TransitCustom dolazi s novim kontrolama za grijanje i klimatizaciju koje su lako dostupne i vozaču i putniku. Kontrolni brojčanici na desnoj strani reguliraju temperaturu grijanja
i hlađenja dok brojčanici na lijevoj strani služe za regulaciju jačine ventilacije kada postavka temperature nije postavljena na maksimalnu vrijednost. Ovisno o specifikaciji vozila, dugmad između dva brojčanika služi za kontrolu smjera protoka zraka (prema vjetrobranskom staklu, licu ili prostoru za noge), za kontrolu grijača sjedala, grijača vjetrobranskog i stražnjeg stakla te grijača retrovizora i za kontrolu klima uređaja.

Quickclear - brzo rješenje za zaleđeno prednje vjetrobransko staklo

Ovaj pametni alat dizajniran je kako bi vam uštedio vrijeme u hladnim jutarnjim satima. Samo pritisnite tipku i vrlo tanke žice za grijanje će otopiti led, odmagliti ili očistiti vjetrobransko staklo. Također će i brisači vjetrobranskog stakla biti odleđeni.

Bookmark & Share