Praktičan, izdržljiv i niski troškovi eksploatacije

Usprkos kompaktnosti 2,3 m3 veliki teretni prostor omogućava 10 % više teretne prostranosti nego druga vozila istog razreda. Iza standardne pune pregrade nalazi se prostor za europaletu i čak 660 kg tereta. Inovativne funkcije pomažu sačuvati vaš teret i vozilo od napornog rasporeda. S obzirom da je auto proizveden u skladu sa strogim standardima za komercijalna vozila, njegova funkcija ne odnosi se samo na dugotrajnu upotrebu već i na niže troškove eksploatacije.

 • Upotrebljivost

  Produktivan auto je isplativ auto. Zato je novi Transit Courier osmišljen tako da najbolje moguće poveća raspoloživ teretni prostor. Ukoliko odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačkog sjedala, povećat ćete dužinu teretnog prostora u razredu sa 1,62 m na 2,59 m. Moći ćete utovariti i sigurno pohraniti u unutrašnjosti automobila i duže predmete, kao što su ljestve, cijevi, daske, i sl. Auto je osmišljen tako da su utovar i istovar što je moguće sigurniji i jednostavniji.

  Prostor za dugačke predmete s pregradom sa sklopivom mrežom
  Pregrada sa sklopivom mrežom omogućava prijevoz tereta do 2,59 m, a istodobno i štiti vozača od tereta koji je naslonjen na sklopivo suvozačevo sjedalo. Funkcija je na odabir kod inačica Van i kod sklopivog suvozačevog sjedala.

  Pričvršna mjesta za zaštitu vašeg tereta
  Pričvršna mjesta za teret, koja su namještena na bočnim stranama, olakšavaju pristup do utovarene površine i u skladu su sa standardima DIN i ISO. U visini struka i ramena dostupna su i dodatna sidrišta koja su ugrađena u strukturu vozila, a nosivost svakog iznosi 30 kg.

  Zaštita za lakše čišćenje u kabini i teretnom prostoru
  Zbog gumene podnice lakše se održava čistoća u kabini, a čvrsta podloga za teret lako može zaštititi vašu utovarenu površinu kao i vaš kombi od udaraca i ogrebotina.

  Bolja rasvjeta za lakšu i sigurniju manipulaciju
  Nova svjetla u teretnom prostoru dio su serijske opreme. Po potrebi možete i odabrati mogućnost iznimno svijetle LED-rasvjete.

 • Troškovi ekploatacije

  Dobro osmišljen dizajn pomaže smanjiti troškove. Primjerice, višedjelni stražnji odbojnik, bočna zaštita karoserije i domišljato postavljena prednja i stražnja svjetla, sprječavaju ili što je moguće više smanjuju štetu nastalu uslijed nezgode. To znači manji gubitak vremena i novca za popravak, a niže su i premije osiguranja. Dijelovi i komponente su visokotehnološki, kvalitetni i izdržljivi, te su napravljeni tako da pomažu smanjiti vrijeme nedjelovanja i gubitak novca, a servisni intervali su sve duži.

  Temeljito testirani
  Svi materijali u kabini bili su temeljito testirani kako bi mogli omogućiti maksimalnu izdržljivost. Manja istrošenost znači da će vozilo duže zadržati svoj uglađeni profesionalni izgled, čime se čuva i njegova vrijednost za iduću prodaju.

  Višedjelni odbojnik olakšava popravak
  Suprotno od drugih kombija iz istog razreda, kod Transit Couriera nije potrebno mijenjati cijeli odbojnik. Naime, inovativni trodijelni dizajn omogućava zamjenu pojedinih dijelova, čime se smanjuju troškovi popravka.

  Dugački servisni intervali za manju odsutnost vozila sa ceste
  Svi dijelovi i sve komponente novog Transit Couriera osmišljeni su za maksimalnu izdržljivost i traju duže vremena bez uzdržavanja. Zato su servisni intervali postavljeni na svakih 30.000 km ili 1 godinu.

  Podrška u Fordovim centrima za poslovne korisnike
  Fordovi centri za poslovne korisnike uvijek su vam dostupni za pomoć, bez obzira jeste li vlasnik samo jednog vozila ili posjedujete veći vozni park. Ovi specijalistički centri zapošljavaju predane prodajne stručnjake i osposobljene tehničare, a na raspolaganju imaju niz najnovijih vozila koje možete isprobati. Opremljeni su i za uzdržavanje Fordovih gospodarskih vozila.

Bookmark & Share