Zajednica

 

Mi želimo da naši kupci uživaju u vožnji Forda. Stoga, kako bi pomogli kupcima koji pate od alergija na prašinu i pelud, naši inženjeri su konstruirali sofisticirani filtar koji smanjuje pelud i prašinu u kabini automobila.

 

To je samo jedan od nagrađenih načina kako mi oblikujemo naše automobile da bi pomogli našim kupcima da se osjećaju potpuno ugodno.

 

Ford je dobio službeni certifikat za zaštitu od alergija za svoju ponudu automobila uključujući modele Ka, Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX i Galaxy. Certifikat je izdala njemačka TÜV agencija nakon niza rigoroznih testova, što je dokaz da sve unutrašnjosti Fordovih automobila smanjuju rizik od alergija na najmanju moguću mjeru. Fordova ponuda automobila koji reduciraju alergije je također dobila službeno odobrenje britanske fondacije za alergije i europskog centra alergijske istraživačke fondacije (ECARF). Model Ford Kuga je predstavljen na Fordovom vrtu bez alergija na Bloom cvjetnom festivalu.

 


Zaštita djece
 

 

Nadamo se da nikada nećete morati iskusiti mnoge od sigurnosnih tehnologija u našim automobilima. Ipak, dobro je znati da proizvodimo automobile koji su među najsigurnijima na cesti.

 

 

Bookmark & Share