Korisne značajke

IZGRAĐEN SA SVRHOM, STVOREN ZA UŽIVANJE

Uz niz praktičnih, korisnih i moćnih značajki, Ford EcoSport stvoren je za gradske ulice… i izrađen kako biste im pobjegli.


ford

Izdignite se iznad svega s većom udaljenosti od tla
Visoki rubnici, udarne rupe, radovi na cesti, ležeći policajci... Grad i gradske ulice dokazano su opasni. Upravo to je razlog iz kojeg je čvrsta konstrukcija EcoSporta povišena od tla.
ford

Polukružna okretanja čini lakima
Za razliku od tradicionalnih, još uvijek glomaznih SUV-ova, EcoSport ima uzak krug zakretanja što čini polukružno okretanje na prometnim ulicama brzim i jednostavnim, čak i kada su automobili parkirani na obje strane.ford

Svladavanje prepreka s dodatnim prostorom
Ford EcoSport-ovi 'pristupni' i 'odlazni' kutovi su postavljeni na 21,0 stupnjeva i 33,3 stupnjeva, odnosno, na kosini od 23.3 stupnjeva (kad je auto prazan). Ovi stupnjevi odnose se na kutove na kojima Vaš automobil može voziti preko opstrukcije i izbjegavati struganje donje osovine: vrlo bitno za moderan SUV.ford

Upotpunite čvrst, SUV izgled
Rezervni kotač se može montirati na stražnjim vratima, osiguravajući Ford EcoSportu da se ističe u gužvi. Uz boju u kojoj je cijeli Vaš automobil osigurava elegantnost, a istodobno i praktičnost. Ukoliko ne želite ovakvu opciju rezervnog kotača, set za popravak gume se isporučuje kao standardna oprema.

Bookmark & Share