Značajke

 • Iskustvo vožnje

  TEHNOLOGIJA KOJA RADI ZA VAS

  Fordova iznimna tehnologija dizajnirana je kako bi činila mnoge stvari. Svaka značajka i sustav postoje kako bi ostali povezani i zabavili se, a i kako bi Vam život bio mnogo jednostavniji.  ford

  Napredna hands-free tehnologija
  Ford SYNC omogućuje kontrolu Vaše glazbe kao i upućivanje te primanje poziva preko Vašeg mobilnog telefona, koristeći jednostavne, direktne glasovne naredbe. Glasovne naredbe možete koristiti kako biste pustili pjesme s USB-a ili MP3/iPod®-a, ili prenijeli glazbu sa telefona koji ima Bluetooth®. Sustav čak i Vaše dolazne tekstualne poruke čita na glas. (Standardna oprema)


  * Bluetooth® naziv i logotipi su u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba tih oznaka od strane Ford Motor Company Limited i njegovih povezanih društava je pod licencom. Ostali trgovački znakovi i trgovački nazivi su oni njihovih vlasnika.  ford

  Dodatna kontrola tijekom uspona
  Odaberite opciju automatskog prijenosa PowerShift i dobivate Hill start assist: sustav koji privremeno zaustavlja kotrljanje u nazad kada krećete na uzbrdici. Djeluje na održavanje tlaka u kočionom sustavu za dodatnih 2,5 sekunde, što Vam daje više vremena i kontrole kako biste premjestili nogu s papučice kočnice na papučicu gasa. Tehnologija je također korisna kod zaustavljanja i pokretanja na skliskim površinama.
  ford

  Lakše okretanje
  Prometni stupići, koševi za smeće, niski zidići... Dodatna stražnja kamera pokazuje ono što je iza Vas na ekranu ugrađenom u središnju konzolu i aktivira se automatski kada odaberete stupanj za vožnju unatrag. Sustav također prikazuje virtualne smjernice koje će Vam pomoći parkirati čak i u najmanji prostor.  fordSenzori koji omogućuju parkiranje bez stresa
  Senzori za parkiranje će Vam pomoći procijeniti udaljenost između vozila i prepreka iza vas. Kada senzori detektiraju objekt, oni aktiviraju zvučno upozorenje koje se pojačava što se više približavate. (Dodatna oprema za cijeli rang vozila)
  ford

  Manje zamaranja pogona, ekonomičnija putovanja
  Tempomat pomaže Vašem automobilu da se drži prethodno postavljene granice brzine koju ste odabrali, što omogućuje opušteniju vožnju na dužim putovanjima. Osim što umanjuje vjerojatnost da prekoračite ograničenje brzine, također može pomoći u smanjenju potrošnje goriva. (Standardna oprema za Titanium).  ford

  Ultra-moderna svjetla
  Upadljiva, LED 'potpisna' svjetla poboljšavaju karakterističan izgled EcoSporta, stvarajući prepoznatljivu, hrabru i visoku vidljivost na cesti.

  ford

  Alat za štednju goriva
  Shift Indikator svjetlo na ploči s instrumentima govori kada je najbolje promijeniti stupanj prijenosa za maksimalnu učinkovitost goriva. To je jednostavan, ali učinkovit način pomoći kako bi svako putovanje bilo ekonomičnije.
  ford

  Osnovne informacije o putovanju
  On-board putno računalo Vam daje korisne činjenice i brojke o kilometraži, potrošnji goriva, brzini i temperaturi vanjskog zraka. Također uključuje i `udaljenost do pražnjenja ': odnosno, koliko otprilike daleko možete ići na gorivo preostalo u spremniku. To je posebno korisno pri dugim putovanjima, ili ako znate da ćete se voziti negdje u zabačena mjesta.

 • Performanse i učinkovitost

  PERFORMANSE, UČINKOVITOST: UŽIVAJTE U OBOJE

  Benzinski ili dizel pogon? Za koju god varijantu se odlučite obje jamče performanse, snagu i ekonomičnost. Aerodinamičan oblik vozila i dizajnerski detalji poput 'buntovnog' stražnjeg praga u kombinaciji daju nizak otpor strujanja. Rezultat: manji otpor vjetra i veća ušteda goriva.


  ford

  Iskoristivost svake kapi goriva.
  Revolucionarni 1,0-litreni 3-cilindrični EcoBoost benzinski motor daje svu moć koju biste očekivali od konvencionalnog 1.6 motora (do 125 PS - 140PS). Nije ni čudo da je EcoBoost osvojio titulu Međunarodnog motora godine rekordnih tri godine uzastopce.
  fordSnaga dizela
  TDCi dizel opcija A 1,5 litre omogućuje da uživate do 95 KS, kao i potrošnju goriva 64.2 MPG. Ovaj napredni motor dostupan je s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem koji pruža i visok okretni moment (za manje promjene brzine i iznimnu vučnu silu) i emisiju CO2 od samo 115 g / km.

 • Udobnost i praktičnost

  DIZAJNIRAN PREMA VAŠIM POTREBAMA

  Pametan dizajn omogućuje genijalnu upotrebu svakog kvadratnog milimetra prostora, maksimalno povećavajući praktičnost i udobnost u kompaktnom vozilu.  ford

  Udobna sjedala, uvijek s prekrasnim pogledom
  Sjedalo vozača ima ugrađenu potporu za kralježnicu i podesivo je u šest smjerova, što omogućuje da lako pronađete i popravite svoj idealan položaj za vožnju. Vozačevo i suvozačevo sjedalo također se mogu grijati (dio dodatne zimske opreme, Winter Pack). Putnici mogu nagnuti svoja mjesta naprijed i nazad, tako da i oni sami određuju svoju udobnost, svatko dobiva uzvišeni pogled na cestu.  fordBez ključa, znači bez muke
  Hodate prema svom automobilu, a Ford KeyFree sustav osjeća prisutnost svog ključa, čak i ako se on nalazi u džepu ili torbi. Vrata se otključavaju i kada sjednete na svoje mjesto, nema potrebe za ključem. Samo pritisnite spojku, pritisnite Ford Power Starter Button i motor kreće u život. (Dostupno na Titanium i Titanium Sport modelima)  ford

  Više od upravljača
  Savršeno prilagođen, ergonomski dizajniran kožni upravljač, stavlja Vas u potpunu kontrolu Vašeg automobila. Niz integriranih tipki stavlja ključne funkcije na dohvat ruke.
  ford

  Fleksibilna sjedala za stvaranje dodatnog prostora
  Pomična polica iznad prtljažnika, plus stražnja podesiva sjedala, dijele se u omjeru 60:40, a sadrže tip and tumble' sustav: u EcoSportu tako brzo i jednostavno stvarate prostor za prtljagu i / ili glomazne predmete.
  fordManevriranje i vožnja bez napora
  Električni servo upravljač (EPAS) prilagođava se kako bi osigurao jednostavnije, lakše upravljanje kada parkirate na uskom mjestu i čvršće upravljanje kako biste imali više kontrole na autocestama. Za razliku od konvencionalnih servo upravljača koji djeluju kontinuirano i troše energiju i gorivo, naš EPAS radi samo kada je to potrebno, što pridonosi ekonomičnosti potrošnje goriva.  ford

  Namjestite idealnu temperaturu za Vas i Vaše putnike
  S elektroničkim automatskim upravljanjem temperaturom možete odabrati temperature koje vozač i suvozač preferiraju i sustav ih održava naprednim klima uređajem. (Dodatna oprema u Titanium Sport, te na Trend modelu u sklopu zimskog paketa- Winter Pack.)
  ford

  Mjesto za sve
  Genijalan dizajn osigurava dovoljno prostora za vozača i putnike, kao i 17 odjeljaka za pohranu.

  ford

  Mir i tišina kada vozite
  Materijali za zvučnu izolaciju i preciznost ugrađeni u vrata i prozore, krov i tijelo pomažu kako vožnja u EcoSportu bila iznimno tiha.
  ford

  Očistite vjetrobransko staklo brzo, sa Quickclear
  Ova pametna značajka je osmišljena kako bi Vam osigurala brzo kretanje u smrznutim jutrima. Jednostavno dodirnite gumb i ultra-tanke niti zagrijati će staklo kako bi se ono odledilo i odmaglilo, a pomoći i odmrznuti Vaše brisače. Sustav radi u sekundi, čak i ako je vani temperatura ispod nule. (Dostupno kao dio dodatnog zimskog paketa- Winter Pack)  ford

  Bočni retrovizori koji se zagrijavaju kad je hladno
  Kao i Quickclear za Vaše vjetrobransko staklo, sustav grijanja može pomoći očistiti Vaše bočne retrovizore. (Dostupno kao dio dodatnog zimskog paketa- Winter Pack)

Bookmark & Share