O Mustangu

“Mustang je prepoznatljiv po svojim mogućnostima i izdržljivosti, a ima i status legende, kao simbola slobode i optimizma, čak i u onim dijelovima svijeta u kojima nismo prodali niti jedan model ovog automobila.” izjavio je Stephen Odell, izvršni potpredsednik Forda za Europu, Bliski istok i Afriku. “Novi Mustang preuzima Fordov pristup agresivnog uvođenja proizvoda, potpuno je moderan i tehnički napredan, a istovremeno ne zaboravlja ni na nasljeđe, koje već generacijama oduševljava korisnike Ford vozila.”

 

Od početka prodaje, od godine 1964., kupci su preuzeli više od devet milijuna Mustanga. I na Facebooku je Mustang najomiljeniji automobil, dio je glazbenih spotova i video igara, a u povijest ga pamti i po više tisuća prikazivanja u filmovima iI televizijskim emisijama.  Sada se pridružio paleti 25 novih vozila koje Ford uvodi u Europu u idućih pet godina.

 

Kreatori novog Mustanga bili su usredotočeni na vrhunsku izdržljivost, voznu dinamiku i uporabnost, a opremili su ga brojnim naprednim tehnologijama za pomoć vozaču, koje omogućavaju još samopouzdaniju vožnju.  

 

 

“Novi Mustang je jedan od najočekivanijih automobila svih vremena i izuzetno nam je zadovoljstvo da ćemo vozačima u Europi omogućiti iskustvo vožnje s modelom o kojem su do sada mogli samo sanjati.” rekao je Roelant de Waard, potpredsjednik za prodaju i usluge u Fordu Europa. 

Bookmark & Share