Pametne tehnologije

Novi Mustang je opremljen brojnim inovativnim tehnologijama koje vozaču pružaju bolje informacije, više kontrole i povezanosti, kada god on to poželi.


Na zavojitim cestama ili na trkačim stazama, odabirom odgovarajućeg načina vožnje s jednostavnim preklopnim prekidačima na konzoli, vozač može vrlo brzo prilagoditi upravljanje, odaziv motora, mjenjač i elektronski program stabilnosti, a time mu je omogućeno stvaranje potpunog Mustanga za svaku priliku.


Novi Mustang bit će među prvim Fordovim vozilima koji će imati na raspolaganju SYNC 2 sustav. Fordov napredni sustav za informacije i zabavu uključuje 8-inčni ekran na dodir s visokom rezolucijom i naprednim glasovnim upravljanjem za lakši pristup funkcijama zvučnog i navigacijskog sustava, klima uređaja i udruženih mobilnih telefona.


SYNC 2 uključeni navigacijski sustav osigurava prikaz s dijeljenim ekranom i detaljnim prikazom raskrižja, zvučno isticanje imena ulica, 3D-prikaz raskrižja na autocestama, prikaz značajki okolice i Michelinovu navigaciju. SYNC 2 vozaču omogućava upotrebu jednostavnih govornih navigacijskih ciljeva i naredbe sustavu, npr. da emitira snimke željenog izvođača. Jednostavan pritisak na gumb za glasovno upravljanje i opcija “gladan sam" prikazat će listu lokalnih restorana do kojih će vas navoditi navigacijski sustav.

Bookmark & Share