Udobnost i korisnost

 • Faktor iznenađenja i zadovoljstva

  Faktor iznenađenja i zadovoljstva

  Najsuvremenija tehnologija infotainmenta, sofisticirani B&O PLAY sustav ozvučenja, malo luksuza kao što su grijana sjedala i grijani upravljač, i još mnogo toga.

  fordBesprijekorno integrirana tehnologija koju možete kontrolirati glasom

  Ford SYNC 3 je najsuvremeniji sustav koji vam omogućuje povezanost i upravljanje telefon, glazbom i sustavom navigacije pomoću intuitivnih glasovnih naredbi ili pomoću 8" zaslona u boji osjetljivog na dodir. Povezan je s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto*, s Applink-om omogućen je pristup nekim vašim najdražim aplikacijama, uključujući Spotify. Pomoću aplikacije Live Traffic izbjegnite prometne čepove. A čak možete i nazvati niz restorana ako ste gladni. Dovoljno je samo reći "Gladan sam".

  *Apple CarPlay™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Apple Inc. Android Auto™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Google Inc. Mogućnosti pružanja navedene usluge u našim modelima ovise prvenstveno o uvjetima tvrtki Apple Inc. i Google Inc. za pojedinu regiju, molimo Vas informirajte se i kod istih tvrtki za više detalja


  fordUživo sa sustavom B&O PLAY

  Neovisno o vašem glazbenom ukusu, zaslužujete slušati glazbu onako kako je to sam umjetnik zamislio. Upravo to možete očekivati u novom EcoSportu. Zašto? Zato što je to moguće sa sustavom B&O PLAY. Ovaj vrhunski sustav uz ozvučenje od 675W pruža bogat i moćan doživljaj zvuka pomoću 10 zvučnika, woofera i subwoofera. Specijalizirani akustičari osmislili su, dizajnirali i razvili ovu naprednu tehnologiju baš za EcoSport.

  fordSjedala i kolo upravljača griju kad je najpotrebnije

  Kao dio dodatne opreme možete izabrati grijana prednja sjedala za vozača i suvozača. Grijanje možete podesiti na tri načina, pomoću prekidača koji upravljaju grijanjem lijevih i desnih sjedala. Crveno svjetlo pokazuje razinu topline koju ste odabrali. Bez obzira radi li se o hladnom jutru, hladnom danu ili hladnoj noći, grijano kolo upravljača će zagrijati vaše ruke bolje od para rukavica.

  fordBrzo čišćenje vjetrobranskog stakla uz Quickclear

  Ova pametna značajka osmišljena je kako biste što brže krenuli u hladnim jutarnjim satima. Jednostavno pritisnite tipku, a ultra tanke niti će brzo zagrijati vjetrobransko staklo, odmrznuti i odmagliti te pomoći pri odleđivanju brisača.

  fordVanjska ogledala

  Za potpunu zaštitu od slučajnog oštećenja, vanjska ogledala se električno sklapaju nakon parkiranja. Tako sklopljena, štite se i stilski,također grijani, integrirani pokazivači smjera.

 • Kombinacija prostora i moći

  Kombinacija prostora i moći

  Novi EcoSport pruža fleksibilan, pametno postavljen prostor u praktičnom i moćnom vozilu.

  Paktični podesivi pod prtljažnika

  Dizajniran kako bi osvojio gradsko tlo

  Visoki rubnjci, radovi na cesti, branici… Gradske ulice mogu biti opasne. Iz tog je razloga robusniEcoSport značajno odignut od ceste.

  Savršen luk okretanja

  Za razliku od tradicionalnih, glomaznih SUV-ova, novi EcoSport ima odličanradijus okretanja 10,6m "od ruba do ruba". Polukružni okreti su u ovom SUV-u jednostavni i brzi, čak i kada su automobili parkirani s obje strane.

  Prepreke lagano nestaju

  Kutovi "pristupa" i "odstupanja od podloge" u novom EcoSportu postavljeni su na 21,0 stupnjeva i 33,3 stupnja, s kutom prelaska od 23,3 stupnja (ako je vozilo neopterećeno). Ovi stupnjevi se odnose na kutove na kojima vaš automobil može voziti preko prepreke i izbjeći struganje donje strane vozila: od esencijalne važnosti za moderni SUV.

Bookmark & Share