Iskustvo vožnje

Više snage. Više profinjenosti. Više Mustang.

Magnetski upravljani ovjes, novi 12-inčno prilagodljivi digitalni klaster, te napredne tehnologije vožnje, kao što su odabir načina vožnje i prilagodljivi tempomat, čine svaku vožnju u Mustangu nezaboravnim doživljajem.

Pedstavljamo MagneRide™ prigušni sustav

Ovaj napredni novi sustav ovjesa osigurava sigurnost vožnje i izuzetnu udobnost. Sustav kontinuirano prati uvjete na cesti i namjere vozača, provjerava i podešava prigušivače do tisuću puta u sekundi. Odabirom različitih načina vožnje automatski se prilagođava kalibracija sustava za izvanrednu stabilnost, udobnost vožnje i kontrolu u svim uvjetima.

2" digitalni klaster s mogućnošću odabira načina vožnje

12-inčni LCD klaster prvi je digitalni zaslon dostupan na Mustangu. Ovisno o načinu vožnje koji odaberete (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track i Drag) prikaz se mijenja kako bi prezentirao neprocjenjive informacije. Možete ga i prilagoditi sebi.

Nva LED prednja svjetla i dnevna svjetla

Mustang sada dolazi s LED prednjim svjetlima za isporuku preciznog i intenzivnog svjetlosnog uzorka koji se automatski prilagođava različitim uvjetima vožnje. Korisna pomoć pri noćnoj vožnji, automatska duga svjetla također privremeno spuštaju osvjetljenje prednjih svjetala kada se otkrije dolazni promet ili vozilo ispred, sprečavajući zasljepljivanje drugih vozača. Zatim se automatski vraća natrag na duga svjetla, dajući vam maksimalnu vidljivost.Nadalje, dnevna svjetla ne samo da izgledaju zapanjujuće, nego su osmišljena za povećanje vidljivosti.

Elekrično servo upravljanje koje odgovara svakoj situaciji

Električno servo upravljanje (EPAS) automatski se prilagođava brzini i uvjetima. Pri malim brzinama, sustav čini okretanje upravljača lakšim i jednostavnijim, što poboljšava upravljivost. Pri velikim brzinama, kada vam je potrebna veća kontrola, sustav učvršćuje upravljač. Sada, uz kontrolu nanosa, EPAS uzima u obzir i bočne vjetrove i druge uvjete vožnje, dok aktivna kontrola gibanja smanjuje bilo koju neželjenu vibraciju na kolu upravljača.

Tempomat koji se može automatski prilagoditi

S tehnologijom prilagodljivog tempomata, odabirete brzinu kojom želite voziti i sustav će ju održavati. Ako ugrađeni RADAR senzor naprijed detektira vozilo, usporit će aše vozilo da održi unaprijed postavljen razmak. Nakon što je cesta ispred vas čista, sustav će ubrzati na vašu odabranu brzinu.

Napredni sustav koji će vam pomoći da ostanete u svom traku

Sustav zadržavanja voznog traka koristi kameru usmjerenu prema naprijed kako bi se utvrdilo jeste li nenamjerno napustili vozni trak. Upozorenje zadržavanja voznog traka upozorava vas vibrirajući kolo upravljača i prikazuje vizualno upozorenje. Ako sporo reagirate ili ne reagirate uopće, sustav može pružiti pomoć pri upravljanju kako bi vam pomogla da se ponovno uputite u ispravan trak. Tehnologija je dizajnirana za ceste s više traka (poput autocesta), pa će se automatski isključiti pri brzinama ispod 43 km/h ili se može ručno isključiti.

Ford SNC sa sustavom pomoći u slučaju nužde

Važan dio Ford SYNC-a je Pomoć u slučaju nužde. U slučaju nesreće, kada je aktiviran zračni jastuk ili deaktivirana crpka za gorivo, tehnologija može koristiti Bluetooth®-uparen i spojen mobitel kako bi vam pomogao da se obratite Hitnoj službi. Možete odabrati zaustavljanje poziva ili razgovor s tom službom ako je potrebno. Sustav je prvenstveno namijenjen pružanju vitalnih informacija, poput vaših GPS koordinata.

Bookmark & Share