Udobnost

Naslonite se, uživajte u svakom trenutku.

Novi Mustang je dizajniran tako da Vam omogućuje opuštanje i potpuno uživanje u vožnji – kako za vožnju gradskim ulicama tako i za dulja putovanja, kamo god se uputili.

fordHands-free sa SYNC 3

SYNC 3 sustav je naša najnaprednija verzija do danas. Brže i lakše korištenje, s poboljšanim glasovnim naredbama i još više funkcionalnosti. Novo sučelje ima veće tipke za poboljšanu upotrebljivost, a 8-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir sada ima značajku pinch-and-swipe pokreta koja se nalazi na pametnim telefonima i tabletima radi još intuitivnije navigacije. SYNC 3 dolazi s AppLink, AppleovCarPlay i Android Auto softverima koji informacije s vašeg pametnog telefona prikazuju na zaslonu osjetljivom na dodir.

fordObojite svoju vožnju

Odaberite nijansu boje koja odgovara Vašem raspoloženju za noćnu vožnju s AmbientLighting. Personalizirajte boju mjernih uređaja; na raspolaganju Vam je dostupno sedam boja ambijentalnog svjetla ili pak s MyColour značajkom stvorite tri omiljene mješavine boja.


fordViše udobnosti s prilagodljivim, grijanim sjedalima

Bez obzira na vanjske uvjete, udobnost u Mustangu Vam je zajamčena s mogućnošću elektroničkog podešavanja. Možete dodatno odabrati grijana prednja sjedala koja će Vas držati na toplom i po zimi.

fordPronađite restoran s Michelin-ovim vodičem

SYNC 3 Vam olakšava izbor restorana; potrebno je samo reći "I'mhungry" za kompletan popis restorana u blizini. Ili pak izravno pristupite Michelin-ovom vodiču* za izbor restorana i rezervacije.

*usluga je dostupna ovisno o regiji

fordEpski zvučni sustav

Shaker Pro Audio sustav dolazi s DAB+ Radio prijemnikom i CD/MP3 player-om. Dvanaest zvučnika i subwoofer smješten u prtljažniku zajedno tvore moćan i kristalno čisti stereo zvuk.

fordUlazak bez ključa i Power Start tipka

Pokrenite Vaše vozilo pritiskom na tipku Mustang automatski prepoznaje prisutnost jedinstvenog ključa, bilo da je u Vašem džepu ili torbi. Za pokretanje motora jednostavno pritisnite Ford Power starter tipku.

fordLakše kretanje unazad

Stupići, bicikli, niski zidovi… stražnja kamera Vam na 8" SYNC 3 zaslonu prikazuje sve što je iza Vas. Uz prikaz svih objekata koji su Vam možda promakli, sustav Vam prikazuje virtualne linije koje Vam olakšavaju parkiranje i na najmanjim prostorima. Stražnja kamera se aktivira automatski čim odaberete položaj mjenjača za vožnju unazad.

fordRetrovizori i Mustang svjetla

Kad god otvorite vrata ugrađene svjetiljke na tlo projiciraju svjetlo u obliku Mustanga.

FordPass. Vaš ključ za bolje putovanje

FordPass* aplikacija je novi, moćni način za pristup Fordovim uslugama i iskustvima. Aplikacija je dizajnirana tako da Vam olakšava život i mobilnost, a Vaša putovanja čini puno ugodnijima.

Za naprednu interakciju s Vašim vozilom preuzmite FordPass aplikaciju. Uporabom aplikacije, na Vašem pametnom telefonu su Vam dostupne informacije o vozilu, upravljanje servisnim uslugama, olakšana Vam je potraga za parkirnim mjestom, a možete i stupiti u kontakt sa službom za pomoć na cesti.

Još jedna bitna značajka je i Live Traffic**. Ova značajka Vam pruža informacije o prometu u realnom vremenu: informacije o brzini u prometu, informacije o prometnim nezgodama i zatvorenim cestovnim pravcima te Vas usmjerava na alternativne putove. Sve ovo je dizajniramo tako da Vam pomogne pri izbjegavanju problematičnih područja te da Vam svako putovanje učini što je moguće lakšim.

*usluga je dostupna ovisno o regiji
**Live Traffic aplikacija je besplatna prve dvije godine nakon kupnje; nakon toga se plaća godišnja naknada za licencu. Potrebno je imati SYNC 3 sustav s navigacijom.Usluga je dostupna ovisno o regiji.

Bookmark & Share