Dodatna oprema i SYNC

S pomoću naše prilagodive dodatne opreme lako možete urediti Ford po svojim željama – od funkcionalnih dječjih sjedalica do stilskih detalja za unutrašnjost.

Ford dodatna oprema

Izabrali ste model, boju i paket opreme vašeg Forda tako da odgovara vašem osobnom ukusu. Vjerujemo da vaš automobil mora biti poseban baš kao što ste i vi posebni. Zato smo osmislili cijeli niz kvalitetnih dodataka od estetskog dizajna interijera do odabranih kompleta za oblikovanje karoserije i dodataka koji odražavaju vaš stil života. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani, nude vrhunsku kvalitetu i testirani su kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i nesmetani rad. 

SYNC i Bluetooth® podrška

Ford automobili dolaze s nizom tehnologija, uključujući SYNC i Bluetooth®. Oni su dizajnirani kako bi Vam pomogli da ostanete povezani i kako biste kontrolirali određene značajke Vašeg automobila.  Ovdje ćetepronaći informacije o različitim sustavima i kako oni rade, tako da možete upotpunosti iskoristiti mogućnosti koje su jedinstvene za svaku od njih.

Bluetooth® s glasovnom kontrolom

Uputite i primite pozive pa čak i podesite temperaturu: handsfree s korištenjem glasovnih naredbi.

Ford SYNC s pomoći u hitnim situacijama

Reproducirajte glazbu, uputite i primite pozive na svoj mobitel, postavite da se dolazne tekstualne poruke čitaju naglas: kontrolirajte sve navedeno jednostavnim glasovnim naredbama. Sustav čak može pomoći u pozivanju hitnih službi, u slučaju nesreće.

Ford SYNC s AppLink

Uz prirodne, intuitivne glasovne kontrole možete pristupiti i koristiti aplikacije u različitim kategorijama, putem state-of-the-art tehnologije koja jednostavno povezuje pametni telefon s automobilom. Imajte na umu da dostupnost aplikacija ovisi tržištu te je podložna promjenama.