Dodatna oprema i SYNC

Povežite se sa svojim automobilom kao nikada do sada Ford SYNC tehnologija

Ford SYNC i Bluetooth® podrška

Ford SYNC tehnologija omogućuje vam upravljanje nizom mrežnih značajki vozila. Ili putem zaslona osjetljivog na dodir ili pomoću iznimno jednostavnih glasovnih naredbi, možete kontrolirati sve, od telefonskih poziva i tekstualnih poruka, do navigacije u vozilu ili reprodukcije omiljene glazbe.

Ford SYNC 4A

Trenutno ekskluzivno za potpuno električni Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A sustav je za komunikaciju i zabavu u automobilu povezan s oblakom. Povezivanje s oblakom daje sustavu SYNC 4A naprednije planiranje rute i razgovorno prepoznavanje glasa. Mogućnost ažuriranja bežičnim putem osigurava da se vaš automobil neprestano razvija. Uz bežičnu integraciju pametnog telefona, upravljanje punjenjem električnih vozila, novi 15,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir, i uz još puno toga, doživjet ćete potpuno novi svijet povezivanja kroz svoj automobil uz SYNC 4A.

Ford SYNC 3 s AppLink-om

Sve blagodati SYNC 1.0 i 2.0, plus pinch-and-swipe geste prstima, ultra brze performanse i mogućnost povezivanja s Apple CarPlay i Android Auto-om.

Ford SYNC 2 sa zaslonom osjetljivim na dodir i glasovnim upravljanjem

SYNC 2, nadograđena verzija Ford SYNC 1.0, dolazi s dodatnim značajkama osmišljenim za poboljšanje vašeg iskustva povezivanja u automobilu. Uz zaslon osjetljiva na dodir u boji i glasovne naredbe lakše možete obavljati stvari.

Uz Ford Sync 1.1. s appLinko-om u pokretu pristupite i koristite aplikacije za zabavu, društvene mreže, vijesti i informacije.

Ford SYNC 1.1 s AppLink-om

S prirodnim, intuitivnim glasovnim upravljanjem možete u pokretu pristupiti i koristiti najnovije aplikacije za zabavu, društvene mreže, vijesti i informacije putem tehnologije koja neprimjetno povezuje vaš pametni telefon s automobilom.

Ford SYNC 1.0

Reproducirajte glazbu, upućujte i primajte pozive na svom mobilnom telefonu, neka se dolazne tekstualne poruke čitaju na glas - upravljajte sve pomoću jednostavnih glasovnih naredbi. Sustav vam čak može pomoći u pozivanju hitne službe, u slučaju nesreće.

 Uz Ford Sync 1.0  reproducirajte glazbu, upućujte i primajte pozive na svom mobilnom telefonu.
Uz bluetooth i glasovne naredbe podesite temperaturu u vozilu bez upotrebe ruku.

Bluetooth® s glasovnim upravljanjem

Upućujte i primajte pozive, pa čak i pomoću izgovorenih naredbi podesite temperaturu bez upotrebe ruku.