FORD FIESTA

FORD FIESTA

*Navedena ponuda se odnosi na paket opreme MOOD

Stoga ne čudi što je Fiesta najprodavaniji mali auto u Europi posljednjih 6 godina. A ovaj put pristupačnija je više no ikad prije – već od 991 kn mjesečno!

Za vas smo kreirali Fiestu s nekoliko razina opreme i u suradnji s OTP Leasingom d.d. omogućili vam povoljnije uvjete financiranje putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade. Provjerite i odaberite!

Nova Ford Fiesta atraktivnog izgleda s još atraktivnijom cijenom

Upoznajte potpuno novu Fiestu i isprobajte sve ono što vam nudi: - luksuzni stakleni panoramski dvodijelni krov - vrhunski B&O audio sustav - 5 godina jamstva - odlične performanse snažnih, a štedljivih motora - 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir preko kojeg možete glasom upravljati svojim telefonom, glazbom i navigacijom - inteligentni sustav koji prati vaše navike u vožnji i upozorava vas pri izlasku iz prometnog traka - sustav Start&stop za štednju goriva dok čekate na semaforu… i još puno, puno više od toga.

Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s OTP Leasingom d.d. na rok od 60 mjeseci uz 0% učešća i ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni leasing obrok izražava se u EUR, a plaća u HRK koristeći prodajni tečaj OTP banke. Za ostatak vrijednosti i više informacija obratite se ovlaštenom Ford partneru.