Ford gospod(ar)ska vozila

Ford gospod(ar)ska vozila

Provjerite sve pogodnosti za kupnju Ford gospodarskih vozila:

  • mogućnost financiranja sa i bez učešća
  • bez troškova obrade
  • isporuka odmah
  • 100% odbitka PDV-a
  • 5 godina jamstva

Za sve informacije o dostupnim verzijama Ford gospodarskih vozila (teretna N1, putnička M1) kontaktirajte ovlaštene Ford distributere

Akcija za Ford komercijalna vozila uz 60 mjesečnih rata bez posebne najamnine/učešća kao i s mogućnošću posebne najamnine/učešća u iznosu od 10% i bez troškova obrade. Financiranje putem operativnog leasinga u EUR u suradnji s OTP Leasingom d.d. Trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci, uz 0% ili 10% posebne najamnine/učešća i ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni leasing obrok je fiksan za cijelo vrijeme trajanja leasinga. Max.godišnja kilometraža iznosi 36.000 km. Mjesečni leasing obrok izražava se u EUR, a plaća u HRK koristeći prodajni tečaj OTP banke. Izračun cijene i parametara rate se temelje na konkretnom primjeru vozila izuzetom iz grupe podmodela, što znači da se za ostala vozila u akciji izračuni rade individualno i da konačni iznosi mogu odstupati od navedenog.
Slike vozila su simbolične.

Ponuda se odnosi na vozila u akciji i koja su obuhvaćena modelima Connect, Courier, Custom i Transit, a traje do isteka zaliha.
Slika je ilustrativnog karaktera i ne mora odgovarati vozilu iz ponude.