Ford originalni dijelovi

Budite pametni

Mi proizvodimo naže zamjenske dijelove prema istim visokim standardima kao naše automobile. Jer, uz iskustvo izrade automobila duže od 100 godina, mi znamo koliko je važno da vaš Ford ostane 100% Ford kako bi se osigurala sigurnost vaših putnika. 

Dakle, budite pametni – ostanite sigurni s Fordovim originalnim dijelovima.

Sigurnost

Želimo osigurati da vaš Ford putnicima i pješacima osigura izvrsnu zaštitu. Zbog toga su Fordovi originalni dijelovi konstruirani, proizvedeni i testirani da zadovolje ili nadiđu obavezne sigurnosne standarde i homologacijske zahtjeve.

Na primjer, neovisni usporedni testovi koje je provela Istraživačka asocijacija automobilske industrije (MIRA) u ime kompanije Ford of Europe 2006. godine, su pokazali da je rizik od ozljeda u slučaju udara pješaka do 17% veći s jednom od testiranih kopija poklopca motora.

Performanse

Svi dijelovi vašeg Forda su konstruirani da rade zajedno, kako bi se postigle optimalne performanse, potpuna udobnost i minimalna potrošnja goriva. To se također odnosi na Fordove originalne dijelove, koji su proizvedeni prema jednakim preciznim specifikacijama kao naši tvornički dijelovi.

Kvaliteta

Visoki standardi konstrukcije i proizvodnje koje zadovoljavaju Fordovi originalni dijelovi osiguravaju njihovu savršenu ugradnju i završnu obradu, pouzdanost i performanse. Oni su tako konstruirani da savršeno odgovaraju bez nepotrebne sile, razmaka ili izobličenja, te osiguravaju jednaku završnu obradu kao i produkcijski dijelovi.

Vrijednost

Neka vaš Ford bude 100% Ford i njegovi budući vlasnici će biti sretni. Ako imate namjeru prodati svoje vozilo, potencijalni kupci će biti zadovoljni kada čuju da ste koristili samo Fordove originalne dijelove. Na taj način će bez problema htjet platiti više.

Označavanje

Prepoznat ćete Fordove originalne dijelove prema oznakama. Naš lako prepoznatljivi znak se često postavlja na istaknute pozicije.