Udobnost i praktičnost
FORD GALAXY TITANIUM HYBRID
FORD GALAXY

Putujte sa stilom!

Ford Galaxy sa sedam sjedala puno je više od vozila za prijevoza putnika. Ovo luksuzno višenamjensko vozilo (MPV) podjednako mazi vozača i putnike, vrhunskom razinom udobnosti i prostora. Ergonomska sjedala nude dodatnu podršku za leđa. Tu su i ISOFIX priključci za do tri dječja sjedala u drugom redu. Kada trebate dodatni prostor za prtljažnik, možete preklopiti neiskorištene redove dodirom gumba.

 Potpuno novi 2,5-litreni benzinski hibrid u kombinaciji s našim kontinuirano varijabilnim automatskim mjenjačem pruža izvrsnu snagu i okretni moment te izniman kapacitet vuče do 1510 kg, uz smanjene emisije i potrošnju goriva.

ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU
MOTOR
Ford Galaxy 2,5-litreni benzinski hibrid postiže veću učinkovitost od konvencionalnog benzinskog motora, a istovremeno pruža impresivnu snagu i okretni moment.
HIBRID
Samopunjenje s hibridnom baterijom za električnu vožnju samo kod nižih brzina.

CO2 Emisije: 148-149 G/KM

Vrsta punjenja: REGENERATIVNO KOČENJE

Prijenos(i): AUTOMATSKI

Potrošnja goriva: 6.4 - 6.5 (L/100km)

NAPREDNA TEHNOLOGIJA BEZ KOMPROMISA
Zahvaljujući našoj vrhunskoj tehnologiji, više nema kompromisa između snage i učinkovitosti. Galaxy hibrid dostupan je s našim najnovijim 2,5-litrenim benzinskim hibridnim sustavom, koji pruža iznimnih 190 KS i 200 Nm okretnog momenta, uz poboljšanu uštedu goriva.
SIGURNOST I UDOBNOST
Inteligentni prilagodljivi tempomat sa funkcijom Stop and Go omogućuje vam postavljanje brzine vožnje i udaljenosti od vozila ispred. Ako otkrije da se promet usporava, sustav će održavati vašu unaprijed postavljenu udaljenost ako uvjeti ne dopuštaju vašu željenu brzinu vožnje. Može vas čak i potpuno zaustaviti u gustom prometu. Nakon što se cesta ispred oslobodi, sustav automatski ubrzava natrag do odabrane brzine – što ga čini idealnim za svladavanje gužve u urbanim sredinama.
LUKSUZAN I FLEKSIBILAN PROSTOR
Ford Galaxy dolazi s posebno dizajniranim ergonomskim sjedalima te ima ISOFIX za do tri dječja sjedala. Također, nudi vam velikodušnih 300 litara prtljažnika, a ako vam je potrebno više prostora, jednostavno pritisnite tipku, spustite stražnja sjedala i uživajte u 1301 litara prtljažnog prostora. Napredna povezivost s aplikacijom FordPass uključuje daljinsko zaključavanje i otključavanje i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju izravno na vaš telefon kako biste uvijek bili u toku. 
SJEDALA KOJA PRUŽAJU DODATNU POTPORU I MASAŽU
Vozačevo i suvozačevo sjedalo dolazi u jedinstvenom dizajnu koji osigurava dodatnu podesivost. Kao rezultat toga, sjedala vam mogu pružiti dodatnu potporu, ali i masažu - idealno za duga putovanja.
SUSTAV KOJI MOŽE POMOĆI U ZAŠTITI PJEŠAKA
Pre-Collision Assist otkriva vozila i pješake na cesti ispred vas ili one koji bi mogli prijeći put vozilu i upozorava vas na njihovu prisutnost. Ako ne odgovorite, sustav automatski aktivira kočnice. Ova je tehnologija osmišljena kako bi smanjila ozbiljnost nesreća ili ih u potpunosti izbjegla, a funkcionira pri brzinama do 80 km/h.