PREJAKA FORD AKCIJA

3, 2, 1... 0% UČEŠĆA!

Neka sniženja ne smijete propustiti - iskoristite 0% učešća i žestoke Ford popuste.

FORD FOCUS

Ford Focus je automobil sljedeće generacije - prepun je naprednih značajki i tehnologije. I sada može biti vaš uz nikad bolji popust.

KONTAKTIRAJ OVLAŠTENOG
FORD PARTNERA

*Akcija "Bez učešća" - Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s leasing društvima OTP Leasing d.d. ili Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljima leasinga i partnerima u ovoj akciji. Gore navedeni informativni izračun mjesečnog obroka odnosi se na model vozila Ford Focus Connected Edt. 1.0 EcoBoost 125KS mHEV 5V. Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u valuti HRK, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz 37% odnosno 39% ostatka vrijednosti, ovisno o izvedbi vozila i uz ograničenje kilometraže do 16.000 km. Leasing se ugovara u valuti EUR, a plaćanje je u valuti HRK obračunato po prodajnom tečaju OTP banke ili Erste&Steiermarkische banke, ovisno o izabranom partneru kao davatelju leasinga. Davatelji leasinga neovisno o Grand Dalewestu d.o.o., kao generalnom uvozniku Ford vozila u Republici Hrvatskoj, (Ford Hrvatska), procjenjuju kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuju o konačnim uvjetima financiranja. Za detaljan izračun leasing ponude, obratite se s povjerenjem našim partnerima iz ove akcije. Navedeni popust odnosi se na model Ford Focus Active B&O+ 1.5 EcoBlue 120 KS SW. Slika vozila je ilustrativnog karaktera. Akcija traje do isteka zaliha ili prekida akcije.

FORD ECOSPORT

Svaki detalj EcoSporta osmišljen je kako bi poboljšao vaše iskustvo vožnje. Baš kao i jedinstvena rata.

KONTAKTIRAJ OVLAŠTENOG
FORD PARTNERA

*Akcija "Bez učešća" - Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s leasing društvima OTP Leasing d.d. ili Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljima leasinga i partnerima u ovoj akciji. Gore navedeni informativni izračun mjesečnog obroka odnosi se na model vozila Ford EcoSport MCA Connected 1.0 EcoBoost 100KS. Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u valuti HRK, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz 42% ostatka vrijednosti, ovisno o izvedbi vozila i uz ograničenje kilometraže do 16.000 km. Leasing se ugovara u valuti EUR, a plaćanje je u valuti HRK obračunato po prodajnom tečaju OTP banke ili Erste&Steiermarkische banke, ovisno o izabranom partneru kao davatelju leasinga. Davatelji leasinga neovisno o Grand Dalewestu d.o.o., kao generalnom uvozniku Ford vozila u Republici Hrvatskoj, (Ford Hrvatska), procjenjuju kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuju o konačnim uvjetima financiranja. Za detaljan izračun leasing ponude, obratite se s povjerenjem našim partnerima iz ove akcije. Slika vozila je ilustrativnog karaktera. Akcija traje do isteka zaliha ili prekida akcije.

FORD FIESTA

Pripremite se na nezaboravno iskustvo, jer uz tako pametne i korisne tehnologije zapitat ćete se kako ste ikada mogli bez Ford Fieste.

KONTAKTIRAJ OVLAŠTENOG
FORD PARTNERA

*Akcija "Bez učešća" - Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s leasing društvima OTP Leasing d.d. ili Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljima leasinga i partnerima u ovoj akciji. Gore navedeni informativni izračun mjesečnog obroka odnosi se na model vozila Ford Fiesta Connected 1.1I 75 KS 5V. Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u valuti HRK, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz 39% ostatka vrijednosti, ovisno o izvedbi vozila i uz ograničenje kilometraže do 16.000 km. Leasing se ugovara u valuti EUR, a plaćanje je u valuti HRK obračunato po prodajnom tečaju OTP banke ili Erste&Steiermarkische banke, ovisno o izabranom partneru kao davatelju leasinga. Davatelji leasinga neovisno o Grand Dalewestu d.o.o., kao generalnom uvozniku Ford vozila u Republici Hrvatskoj, (Ford Hrvatska), procjenjuju kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuju o konačnim uvjetima financiranja. Za detaljan izračun leasing ponude, obratite se s povjerenjem našim partnerima iz ove akcije. Navedeni popust odnosi se na model Ford Fiesta St-Line Lounge 1.0 EcoBoost 125KS 5V. Slika vozila je ilustrativnog karaktera. Akcija traje do isteka zaliha ili prekida akcije.