Servis i popravci

Servis i popravci

Ford tim oduvijek teži osiguranju kvalitetnog servisa i popravka Vašeg vozila. Naše stručno školovano tehničko osoblje će Vam pomoći održavati Vaš Ford u savršenom stanju, sigurnim za vožnju te time zadržati njegovu kvalitetu i prodajnu vrijednost. S nama je Vaše vozilo u sigurnim rukama, uz profesionalnu uslugu i visokokvalitetne originalne dijelove.

Servisni intervali

Za vrijeme trajanja životnog vijeka Vašeg vozila važno je redovito izvoditi servise, u godišnjim razmacima ili nakon određenog broja prijeđenih kilometara (što nastupi prije) kako je prikazano u Ford servisnoj knjižici.

Točan sadržaj svakog servisa razlikuje se od modela do modela i zavisi o starosti te prijeđenom broju kilometara vozila. Pregled izvršenih servisa nalaze se u DSR-u (Digital Service Record), odnosno digitalnom servisnom zapisu u Fordovom sustavu. Na Vaš zahtjev, uz dokaz o vlasništvu vozila, ovlašteni Ford partner dat će Vam ispis odrađenih redovnih servisa na Vašem vozilu s informacijom o prvom sljedećem servisnom intervalu. 

Trening centar

Kako bi slogan Go Further istinski osjetili u svemu što nosi oznaku Ford, osim potrebe za ulaganjima u radionice i njihovu opremljenost najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima, potrebno je kontinuirano ulagati i u svoje djelatnike.

Grand Dalewest d.o.o. (Ford Hrvatska) je tu potrebu prepoznao te osnovao vlastiti Trening centar u kojem djelatnici svih ovlaštenih Ford servisera u Republici Hrvatskoj imaju priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i dostignućima na području automobilske tehnike. Svi djelatnici tijekom godine prolaze kroz niz stručnih usavršavanja i obuka za pojedine modele vozila i prije nego što su ti modeli dostupni na tržištu.

Edukacija u Trening centru se obavlja po Fordovom međunarodno priznatom Masters programu čime se osigurava visoka razina kvalitete usluga u svim ovlaštenim Fordovim servisima širom svijeta. Kao potvrdu o uspješno završenoj obuci polaznicima se dodjeljuju certifikati koje možete vidjeti u svim ovlaštenim servisima, a koji su Vam jamstvo da će Vaše vozilo održavati kvalificirano i stručno osoblje servisa.

Servisni opozivi i servisne akcije

Provjerite servisne opozive i servisne akcije unosom identifikacijskog broja (šasije) Vašeg vozila klikom ovdje.

Ako je za Vaše vozilo naznačen servisni opoziv i/ili servisna akcija, molimo Vas da se obratite najbližem ovlaštenom Ford servisu.

Žalbe i pohvale na rad servisera

Mi u Fordu uvijek težimo osiguranju kvalitetnog servisa i popravka Vašeg vozila, na jednaki način kao što smo ga je i Ford kvalitetno izradio.

Ako imate primjedbe ili pohvale na rad naših servisera, molimo Vas javite nam se na e-mail adresu: info@ford.hr.