Ford nagradni natječaji

Pratite sve Ford nagradne natječaje i njihova pravila na jednome mjestu. 

Ford nagradni natječaj "Ugrabite mekani... ručnik!"

Sudjelujte u natječaju „Ugrabite mekani... ručnik“ od 05.07. 2023. do 09.07.2023.

U razdoblju od 05.07. do 09.07. 2023. potrebno je Ispod objave nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici opisati kako izgleda Vaš dan na plaži.
Jedan kreativan odgovor biti će izabran prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti Ford ručnik.


Kreativni natječaj "Jesli li i ti Explorer?"

U razdoblju od 21. lipnja do 25. lipnja 2023., potrebno je ispod objave kreativnog natječaja na službenoj Facebook i Instagram stranici označiti najvećeg obožavatelja Indiana Jones te kreativno opisati najdraži događaj iz kina.
Četiri kreativna odgovora na Facebooku i četiri kreativna odgovora na Instagramu biti će izabrani prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti 2 karte za pretpremijeru filma Indiana Jones 28.6. u CineStar Arena Imax kinu s početkom u 19 sati. 

ford explorer, explorer nagradni natječaj, indiana jones ford,

Još jedan ljetni nagradni natječaj

U razdoblju od 19.06. do 22.06. 2023. potrebno je Ispod objave nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici napisati za što će koristiti Ford ručnik. 
Jedan kreativan odgovor biti će izabran prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti Ford ručnik.


Vrijeme je za Ford ljetni natječaj

U razdoblju od 14.06. do 15.06. 2023. potrebno je Ispod objave nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici napisati koja je metoda rezervacije mjesta na plaži. 
Jedan kreativan odgovor biti će izabran prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti Ford ručnik.


Ford & Highlander nagradni natječaj

Ford te vodi u HIGHLANDER avanturu na Medvednici! Istraži veličanstvenu planinu kroz 59 km dugu avanturu života. 


Ford&Highlander

Ford ljeto nagradni natječaj

U razdoblju od 04.08.2022. do 07.08.2022. do 23:59 potrebno je u komentaru ispod objave na Instagramu napisati kratku Ford ljetnu rimu.

Jedan kreativan odgovor biti će izabran prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti Ford ručnik. 


NAGRADNI INSTAGRAM I FACEBOOK NATJEČAJ "FORD LJETO"

U razdoblju od 08.07. do 10.07.2022. potrebno je Ispod objave nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici potrebno je napisati svoje planove za godišnji odmor, mjesta koja će posjetiti i označiti osobu s kojom će ga provesti.

Dva kreativna odgovora biti će izabrani prema slobodnoj procjeni stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti Ford ručnik, dok će jedan najkreativniji odgovor dobiti vikend vožnju u novom Focusu Active.


Nagradni Instagram i Facebook natječaj "Ford Ljeto"

Sudjelujte u Facebook i Instagram nagradnom natječaju "Ford Ljeto".

U razdoblju od 28.06. do 30.06. potrebno je napisati ispod Facebook nagradne objave za što bi još poslužio Ford ručnik osim za sunčanje, a na Instagram stranici napisati omiljenu aktivnost na plaži. 


Nagradni natječaj "Ford Ljeto"

Sudjelujte u Facebook i Instagram nagradnom natječaju „Ford Ljeto“.

U razdoblju od 14.06. do 16.06. potrebno je napisati ispod Facebook nagradne objave s kim bi proveli ljeto i na kojoj destinaciji, a
na Instagram profilu napiš na kojoj plaži bi se pohvalili svojim novim Ford ručnikom i zašto.


Nagradni natječaj "Ford Ljeto"

Nagradni natječaj traje od 03. 06. 2022. objavom ovih pravila na službenoj stranici Organizatora te traje do 05.06.2022. do 23:59.


Nagradni Facebook natječaj "Ljubav je u Ford Kugi"

Povodom Valentinova sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju „Ljubav je u Ford Kugi“.

U razdoblju od 14.2. do 16.2. na Facebooku je potrebno opisati kako bi izgledao romantični vikend u Ford Kugi.

Nagradni natječaj "Ford daruje"

Povodom božićnih blagdana sudjelujte u Instagram i Facebook nagradnom natječaju „Ford daruje“.

U razdoblju od 06.12.2021. do 12.12.2021. tagirajte osobu s kojom želite provesti  blagdane i opišite zašto.


Nagradni natječaj "Ford daruje" u razdoblju od 13.12. do 19.12.

Povodom božićnih blagdana sudjelujte u Facebook i Instagram nagradnom natječaju „Ford daruje“.

U razdoblju od 13.12. do 19.12. na Facebooku je potrebno opisati svoje idealno putovanje za blagdane, dok je na Instagramu potrebno nabrojati svoje tri božićne želje.


Dobitnik nagradne igre "Trči i osvoji Fiestu na pet godina"

Preko 20 tisuća trkača i trkačica sudjelovalo je u Adria Running Tour 2019. Ford je bio ponosni sponzor glavne nagrade – korištenje Ford Fieste na 5 godina. Otvorenje Adria Running Toura održano je zagrebačkim proljetnim polumaratonom, a obišli smo i druge atraktivne lokacije - u travnju NP Krka, u lipnju su održani Plitvički maraton i Karlovački cener, u rujnu smo bili u Puli, a završne utrke, Šibenskih deset i Draženova četvorka, održane su u Šibeniku.


Trči i osvoji Fiestu na 5 godina [#bepositive]

Želite novi auto i trebate motivaciju da postanete zdraviji i fizički aktivniji? Ovdje je Ford Fiesta na 5 godina za trkače Adria Running Toura.

Stvari su vrlo jednostavne – trči na utrkama i dođi na kraju u Šibenik na završno izvlačenje gdje te očekuje nova Ford Fiesta. Što više utrka otrčiš, veće su ti šanse da baš ti osvojiš glavnu nagradu i idućih pet godina voziš s Fiestom.


Sretni dobitnici nagradne igre - "Kontrola Ford vozila se isplati!"