NOVA FORD KUGA

Nova Ford Kuga

Inovativan i moderan dizajn. Vrhunska povezivost. Pametna tehnologija.
Otkrijte novu Ford Kugu® potpuno hibridni SUV.

Dostupna i u plug-in verziji ili s EcoBoost benzinskim motorom. 

PHEV Kuga

Zahvaljujući jednostavnoj i naprednoj tehnologiji, nova PHEV Kuga praktična je za kućno punjenje.
 
S impresivnim podacima o emisiji CO2, potpuno nova plug-in Ford Kuga udovoljava strogim Euro 6. emisjiskim standardima. 

Ti su standardi postavljeni za poboljšanje kvalitete zraka i smanjenje emisije ispušnih plinova, a kao dio globalne Fordove filozofije i stogodišnje tradicije nosimo odgovornost prema svakoj zajednici u kojoj djelujemo i okolišu u kojem živimo. 
Ford Kuga PHEV
Električni domet do (2) Punjenje do (3) Kapacitet vuče (4)
65 km 3.5 h 2100 kg

FHEV Kuga

Ford EcoBoost hibrid benzinska opcija nove Kuge uključuje mali električni motor koji poboljšava učinkovitost glavnog motora.

Ovo je blagi hibridni električni pogon koji se ne može voziti samo na električnu energiju. Umjesto toga, električni motor pruža dodatnu potporu motoru s unutarnjim izgaranjem kada je to potrebno, pomažući povećati domet vašeg vozila te smanjiti štetne emisije.
 
Nema potrebe za spajanjem vozila na vanjski izvor napajanja jer se zasebna baterija, koja napaja elektromotor, puni dok vozite. 
Ford Kuga FHEV
Gradska vožnja u električnom načinu rada (1) Domet (2) Potrošnja goriva (3)
64 % 900 km 5,3 l/100 km

Maksimalna učinkovitost

SYNC 4


Novi 13,2" zaslon osjetljiv na dodir sada dolazi sa SYNC 4 koji osigurava bolju i praktičniju povezanost i upotrebu zahvaljujući 5G modemu te praktičnom bežičnom spajanju s Apple CarPlay-om i Android Auto.

Matrix LED svjetla


Novi poboljšani Matrix dizajn za LED prednja svjetla s prilagodljivim svjetlosnim snopom za dodatnu prilagodbu uvjetima na cesti. 

Fleksibilan prostor


Kapacitet prtljažnika do 536 litara. Zahvaljujući fleksibilnim stražnjim sjedalima, Kuga sada nudi više nego dovoljno mjesta za vaše stvari. 

Inovativan dizajn

Povećani kapacitet vuče


Nova hibridna Kuga sada ima povećani kapacitet vuče do 2100 kg (4). Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji i praktičnom sistemu, sada jednostavno možete provjeriti rute pogodne za vuču kako biste sigurno započeli svoj put. 

Pametnija navigacija


Otkriva kada je prikolica spojena i pronalazi najbolju rutu za vuču, izbjegavajući oštre zavoje, niske podvožnjake i druge opasnosti. 

Više slobode


Zahvaljujući Green Zone sustavu, Kuga PHEV može vam dati informacije o nadolazećim ograničenjima te se automatski prebaciti na ekološki način rada ili vožnju samo na električni pogon kad god uđete u zonu s niskim CO2 emisijama. (6) 
Važne informacije