FordPass Aplikacija

FordPass povezanostPovezan svijet. Povezana vozila.
Povežite FordPass aplikaciju sa svog pametnog telefona s FordPass Connect modemom u vašem vozilu i otključajte niz pametnih značajki. 

Napredne značajke omogućuju vam kontrolu i nadgledanje vašeg automobila na daljinu, gdje god se vi nalazili. 

Pomoću mobilnog uređaja i FordPass aplikacije locirajte svoje vozilo, provjerite razinu goriva, stanja tlaka u gumama ili zaključajte / otključajte vrata.
 
FordPass aplikacija

Zaključavanje

Više ne morate razmišljati jeste li zaključali automobil - sada jednostavno provjerite na svojoj aplikaciji. Također, FordPass možete koristiti za daljinsko zaključavanje i otključavanje bilo gdje, bez ključa.

Pokretanje

Hladno jutro? Zagrijte svoje vozilo bez da izađete iz kuće ili stana. FordPass osigurava vam udaljeno pokretanje vozila kako bi se vaš automobil zagrijao ili ohladio na vrijeme.
*Dostupno samo na vozilima s automatskim mjenjačem.

Lokacija vozila

Ne možete pronaći svoj Ford na prepunom parkiralištu? Ili ste ga posudili voljenima? Možda samo želite provjeriti je li vaš automobil tamo gdje ste ga ostavili. Sada pomoću FordPassa možete provjeriti posljednju zabilježenu lokaciju na karti. 

FORDPASS ZA HIBRIDNA I ELEKTRIČNA VOZILA

FordPass punjači

Pronađite stanice za punjenje

Pomoću aplikacije FordPass jednostavno možete pronaći stanice za punjenje u vašoj blizini ili na ruti vašeg putovanja , s informacijama o vrsti punjača te uslugama koje možete koristiti dok čekate da se vaše vozilo napuni. 

Provjerite doseg automobila

Lako je prijeći dodatni kilometar kada znate da imate dovoljno baterije. Intelligent Range koristi podatke vaše vožnje, prognoze vremena i podatke kako bi točno predvidio koliko vam dosega ostaje. Pomaže vam da brže i jednostavnije isplanirate svoje putovanje i stanke za punjenje. 

Planer puta za EV

Odaberite željenu destinaciju, a aplikacija FordPass će izračunati najbolji put za vaše električno vozilo te vam pokazati najbolje lokacije i opcije za punjenje tijekom vašeg putovanja.

*Dostupno samo za Mustang Mach-E.

Status punjenja

Pratite razinu punjenja vašeg Forda u aplikaciji te ćete primiti obavijest kad dosegnete željenu raznu punjenja i kada je vaše vozilo spremno za vožnju. Također, aplikacija javlja ukoliko punjač prestane raditi. 

Lakši polazak

Osigurajte da je vaše električno vozilo spremno za vožnju kada vam je potrebno postavljanjem željenog vremena za polazak. Aplikacija automatski postavlja vozilo da se puni unaprijed i pokreće vozilo kako bi bi se ugrijala kabina te kako bi vaš automobil bio spreman za put. 

Plaćanje punjena

Upravljajte svojim punjenjem putem FordPassa za besprijekorno iskustvo punjenja unutar BlueOvalTM Charge Network.* Povežite svoj Ford web račun s vašim odabranim načinom plaćanja, a primit ćete račune putem e-pošte nakon svake sesije punjenja. Čak možete podijeliti pojedinosti o svom računu s obitelji ili prijateljima. Detalji o aktivaciji vašeg 5-godišnjeg probnog razdoblja za BlueOvalTM Charge Network, uključujući 1 godinu pristupa povoljnim Ionity tarifama, bit će dostavljeni uz vaš FordPass Charging Card.

*Dostupno samo za Mustang Mach-E!

Kako povezati vozilo s FordPass aplikacijom?

Preuzmite FordPass iz trgovine App Store® ili Google Play™ i slijedite upute za postavljanje vašeg računa.
[1] Prije nego što se povežete s modemom i aplikacijom, morate dodati svoju šasiju u FordPass aplikaciju. (Pogledajte u videu kako)
[2] Nakon što ste dodali broj šasije, dodirnite automobil na početnoj stranici, zatim dodirnite 'Activate Vehicle'.
Vidjet ćete upitnik za povezivanje putem SYNC zaslona na vašem automobilu. Dodirnite gumb 'Yes' i u gornjem desnom kutu SYNC zaslona pojavit će se strelice kako bi signalizirale da ste povezani.