Sve informacije o Fordu

Postanite Fordov partner/ovlašteni distributer/ovlašteni serviser

Grand Dalewest kao generalni uvoznik jednog od najvećih proizvođača automobila na svijetu, tvrtke Ford Motor Company, u Republici Hrvatskoj predstavlja tvrtku ovlaštenu za prodaju, održavanje i popravak vozila, odnosno snabdijevanje originalnim rezervnim dijelovima i cjelovitu brigu o svojim kupcima. Preuzimanjem tog statusa preuzeli smo i tradiciju i iskustvo dugo već više od 100 godina, a Vi kao potencijalni ovlašteni partner postajete njezinim dijelom. 

Ukoliko želite postati B2B partner, postati dio ovlaštene servisne mreže ili postati dio ovlašteni Ford prodajno-servisni partner, molimo vas obratite nam se putem kontakata navedenih na linku ovdje


Novosti

Lako je pratiti što se sve zanimljivo događa s Fordom u Hrvatskoj i u cijelom svijetu. Primite sve informacije o novostima, promocijama, dolazećim događanjima i specijalnim ponudama o kojima bi htjeli znati nešto više.


Informacije o kompaniji

Kao globalna kompanija, za nas je važno da imamo set standarda prema kojima možemo sami sebe ocijeniti – a da i drugi mogu ocijeniti nas.


Okoliš

Kao globalna kompanija imamo odgovornost prema svakoj zajednici u kojoj djelujemo, i okolišu u kojem živimo. Zbog toga smo stalno predani u pomaganju i podršci lokalnim stanovnicima. Mi smo odgovorni za okoliš


10 stvari koje niste znali o Fordu

Uvod: Ford je svjetski pionir i u provođenju crash testova. Testovi započeti 1951. godine i koje je provodio Engineering Research Department - Istraživački odjel u Americi, rezultirali su takvim otkrićima kao što su primjerice sigurnosne brave na vratima.


Ponosni na prošlost

Ford Motor Company djeluje već više od 100 godina.