do 261 mm
RAZMAK OD TLA
do 800 mm
DUBINE

Ford Bronco

FORD BRONCO

LEGENDARNI TERENAC IZ AMERIKE KONAČNO JE STIGAO U EUROPU.

Budite uvijek spremni za velike i male avanture u divljini. Ovaj robustan SUV prošao je ekstremni Built Wild™ test, a sve zahvaljujući svojim performansama i inovativnom dizajnu.

10.000 € uštede ili 0% kamata!

Iskoristite 10.000 € popusta ili odaberite 0% kamata putem financijskog leasinga u suradnji s OTP Leasingom.

Kod financiranja financijskog leasinga za fizičke osobe - trošak obrade iznosi 0% dok za pravne osobe i obrtnike 1,5% (vrijedi za  1/3).

U slučaju financijskog leasinga  s opcijom 1/3 s 0% kamata, uplata prve rate je odmah, druge rate za 365 dana, a treće, odnosno posljednje na kraju 2. godine Ugovora.

Kasko polica obvezna je za cijelo vrijeme trajanja ugovora.

PROVJERITE UVJETE FINANCIRANJA:

FINANCIJSKI LEASING 1/3 ZA PRAVNE OSOBE I OBRTNIKE

FINANCIJSKI LEASING 1/3 ZA FIZIČKE OSOBE

Ford Broncovožnja

Čvrst izvana i iznutra

Funkcionalna unutrašnjost prepuna je inovativne tehnologije koja osigurava udobnost i praktičnost tijekom vaših putovanja. 

8-inčna djelomična TFT instrumentalna ploča povezana je s 12-inčnim središnjim LCD zaslonom koji sadrži posljednju generaciju SYNC 4. 

Apple CarPlay i Android Auto standardni su dio opreme uz B&O® sistem s 10 zvučnika uključujući i subwoofer koji se besprijekorno povezuje s FordPass. 

Standardni sustav kamera od 360 stupnjeva s off-road pregledom daje vam mogućnost provjere kotača koji nije moguć s vozačevog sjedala, čime se poboljšava vidljivost tijekom tehničkih izazova kao što je vožnja po stijenama. 

Ford Bronco headlamp closeup

SPREMAN NA SVE

Iznimna terenska sposobnost priskrbila je Broncu nadimak G.O.A.T.
Vjeran svom podrijetlu, novi Ford Bronco dolazi s izvanrednim performansama za izazovne terene. 

2,7-litreni EcoBoost V6 benzinski motor s dvostrukim turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem goriva isporučuje 335 KS i 563 Nm okretnog momenta. 

MAKSIMALNA SIGURNOST

Ford Bronco dolazi s nizom značajki koje vam pomažu da ostanete sigurni na cesti i izvan nje. Prilagodljivi tempomat, sustav za držanje trake, automatska duga svjetla samo su dio opreme.

Odaberi svoju boju

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford Broncu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.