Udobnost i praktičnost

Neka vas novi Ford E-Transit elektrificira! Upravljanje vašim E-Transitom nikada nije bilo lakše. Prvih 12 mjeseci, kao vlasnik tvrtke, možete besplatno pristupiti BlueOval™ Charge Network, Ford Pro E-Telematics i Ford Connected Navigation. 

SYNC 4

SYNC 4 je informacijsko-zabavni sustav povezan s bazom podataka, naprednim planiranjem ruta i glasovnim prepoznavanjem razgovora. 

Povezivost s bazom podataka omogućuje ažuriranje softvera Ford Power-Up-a kako biste uživali uz nove značajke. 

Uz to, opremljen je bežičnom integracijom pametnog telefona te novim 12" dodirnim zaslonom. 

FORD TELEMATIKA

Upravljate voznim parkom s više od pet vozila? Ford Telematika može pomoći u povećanju produktivnosti i minimiziranju zastoja vozila. 

Snažni uvidi temeljeni na podacima omogućuju vam razumijevanje svakodnevnih operacija vaše flote. 

Vrlo brzo možete imati uvid u zdravstveno stanje voila i poboljšati produktivnost brzim rješavanjem svih identificiranih problema koji zahtijevaju pozornost. **
 
** Neke od navedenih značajki trenutno su ograničene te kao takve za sada nisu dostupne na našem tržištu. 

BESKONTAKTNO UPRAVLJANJE

Upotrijebite aplikaciju FordPass Pro na svom pametnom telefonu za postavljanje željene temperature u kabini i aktiviranje kontrole klime iz svog doma ili ureda. 

Vaš E-Transit će biti unaprijed pripremljen i čekati vas kada dođe vrijeme da sjednete za upravljač. 

ALEXA BUILT-IN

S Alexa Built-in 5 ostajete optimalno povezani dok ste u pokretu. Nakon što se aktivira, Alexa je dostupna u vašem Ford E-Transitu, omogućujući vam da svojim glasom upravljate navigacijom, kontrolom klime, telefonskim pozivima i infotainmentom. 

Osim toga, možete pristupiti funkcijama pametnog doma kao i kalendaru, e-pošti i popisima za kupnju. Sve s istim jednostavnim glasovnim naredbama na koje ste navikli kod Alexe. 

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem E-Transitu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.