Stvoren za životne avanture

FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

Elegantan dizajn. Sofisticirana tehnologija

FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

Nova poslovna klasa

FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

Zakoračite u udobnost

FORD EXPLORER 

FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

Ford Explorer Plug-In Hibrid predstavlja udobnost i sofisticiranost u svijetu SUV-a. 

Jedinstvena i svestrana unutrašnjost pruža maksimalnu udobnost putovanja za do sedam osoba, uz dovoljno veliki prtljažni prostor. Napredni Plug-in hibridni pogonski sklop, u kombinaciji s inteligentnim sustavom pogona na sve kotače, pruža impresivnu snagu na zahtjev s izvanrednim razinama učinkovitosti.

Uz mnoštvo dodatnih značajki i pametnih tehnologija, Ford Explorer je pomno projektiran za vas da preuzmete svijet u udobnosti i stilu.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE

Postoje 3 načina za punjenje Explorer Plug-in Hybrid-a, a trajanje punjenja ovisi o odabranom načinu rada.

KUĆNO PUNJENJE

Kod kuće se Explorer PHEV puni oko 6 sati** iz standardne kućne utičnice pomoću isporučenog kućnog kabela za punjenje. Ili, za brže punjenje, između 3 sata i 3 sata i 30 minuta** uz opcijski Ford Wallbox.

PUNJENJE NA JAVNIM PUNIONICAMA

Punite Explorer PHEV u pokretu pomoću javnog kabela za punjenje. Pristupite preko 200.000 javnih punjenja diljem Europe uz NewMotion, što vam omogućuje da upravljate i plaćate punjenje svojim pametnim telefonom. 

Informacije o punjenju i kako upravljati vremenom punjenja možete prinaći u vašoj FordPass aplikaciji.

Mjerilo izvrsnosti u svijetu SUV vozila

Vanjski dizajn je impresivan i elegantan. Ugodna i svestrana unutrašnjost omogućuje vam udoban prijevoz do sedam putnika, uvijek jamčeći dovoljno prostora za prtljagu. Plug-in hibridni pogonski sklop i inteligentni sustav pogona na sve kotače pružaju nevjerojatnu snagu. Zahvaljujući tehnologijama za pomoć u vožnji, Ford Explorer savršen je za udobno i stilsko putovanje.

SPOSOBAN I UČINKOVIT

Ford Explorer elegantan je spoj robusnih sposobnosti i sofisticirane hibridne učinkovitosti. Precizno konstruiran Plug-In Hybrid sustav s 3,0-litrenim V6 EcoBoost benzinskim motorom, pomaže vam da preuzmete svijet učinkovitije nego ikada. 

Napredni automatski mjenjač s 10 stupnjeva prijenosa s rotirajućim kotačićem osigurava da ste uvijek u pravoj brzini u pravo vrijeme. Ovo je SUV koji je namjenski napravljen da pruži nagrađujuću dinamiku vožnje, izvanrednu kontrolu i neusporedivo vladanje cestom.

SNAGA PLUG-IN

Kod kuće ili u pokretu, punjenje Explore PHEV je jednostavno. I potpuno napunjen, ima potpuno električni domet vožnje do 42 km***. Kod kuće punite za manje od 6 sati** iz standardne kućne utičnice. Ili, s instaliranim opcijskim Ford Wallboxom, punite između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. 

Na cesti punite na bilo kojoj od 200.000 NewMotion javnih stanica za punjenje diljem Europe. Zaustavite se za brzo punjenje ili potpuno punjenje između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. Explorer PHEV također koristi regenerativno punjenje u pokretu, dopunjavajući bateriju u hodu.

IZRAĐEN ZA MAKSIMALNU SNAGU

Smjestite se u Explorer i okružite se nizom najsuvremenijih tehnologija. Prilagodite svoju izvedbu za gradske ceste, planinske staze i sve između s naprednim sustavom upravljanja terenom. Ili se opustite u dugim vožnjama aktiviranjem prilagodljivog tempomata sa Stop and Go. 

Možete čak odabrati želite li dati prednost električnoj energiji, benzinskoj energiji ili kombinaciji. Svi ti sustavi besprijekorno rade zajedno, podižući vaše iskustvo svaki put kad sjednete za volan.

UGODNA PUTOVANJA

Svaki redak na kontrolnoj ploči. Svaki šav na raskošnim kožnim sjedalima. Svaki materijal korišten u cijeloj kabini. Nijedan detalj nije bio premalen prilikom izrade prekrasno dovršene i svestrane unutrašnjosti Explorera. 

S B&O zvučnim sustavom po mjeri i 12,3” digitalnim klasterom, plus sofisticirano povezivanje na cesti s aplikacijom FordPass. Pronađite bilo koji izgovor da se provozate.

PAMETNA SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA

Ford Explorer ima mnoštvo naprednih tehnologija osmišljenih kako bi vas, vašu obitelj i druge sudionike u prometu zaštitili koliko god je to moguće. 

Sustavi, kao što je Pre-Collision Assist s detekcijom pješaka i Roll Stability Control, aktivno pomažu u sprječavanju nesreća. Dok drugi, kao što je kočenje nakon sudara, mogu smanjiti ozbiljnost ako se nesreća dogodi.

STVOREN ZA AVANTURU

Ford Explorer je projektiran od temelja za pouzdanost i profinjenost. Ima mjesta za udobno sjedenje do sedam osoba. A sa svim spuštenim sjedalima imat ćete pristup do 2.274 litara raznovrsnog prtljažnog prostora. 

Preko 800 Nm okretnog momenta osigurava vam vuču do 2500 kg. Dakle, planirate li vikend na golfu ili dugo putovanje s obitelji, nikada vam neće nedostajati prostora.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford Exploreru pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnike.
Važne informacije