Novi Ford Explorer

Novi Ford Explorer

Potpuno novi Ford Explorer

Luksuzno dizajniran, opremljen za avanture. Potpuno novi Ford Explorer predstavlja prekretnicu u izvrsnosti SUV segmenta. Njegov elegantan, ali dominantan vanjski izgled dizajniran je tako da svakom vozaču stvori osjećaj potpune slobode u vožnji. Lijepo dorađena i svestrana unutrašnjost novog Ford Explorera omogućuje udobnu vožnju do sedam osoba, a pritom ima dovoljno prostora za prtljagu. Napredni priključni hibridni pogon u kombinaciji s inteligentnim sustavom pogona na sve kotače daje zavidnu snagu uz iznimnu razinu učinkovitosti. S nizom dodatnih značajki i pametnih tehnologija, potpuno novi Ford Explorer pažljivo je dizajniran za vas da svijet preuzmete u udobnosti i stilu.

Prema trenutno raspoloživim informacijama, potpuno novi Ford Explorer bit će dostupan za narudžbu na hrvatsko tržište sredinom 2021. godine.

Dizajn koji poznaje samo izvrsnost

Udobno se smjestite u kabinu potpuno novog Ford Explorera i budite okruženi nizom vrhunske tehnologije. Naprednim sustavom upravljanja terenom s novim Ford Explorerom svoju vožnju možete prilagoditi gradskim cestama, planinskim stazama i svim drugim cestovnim avanturama. Osim toga, možete čak odabrati želite li više električni ili benzinski pogon ili pak kombinaciju i jednog i drugog. Aktivirajte prilagodljivi tempomat s funkcijom Stop&Go i opustite se na dugim putovanjima. Svi sustavi potpuno novog Ford Explorera rade besprijekorno i pružaju savršeno iskustvo vožnje svaki put kada sjednete za volan.

Bolji način putovanja

Svaka točka na prednjoj konzoli. Svaki šav na kožnim sjedalima. Svaki dio unutrašnjosti novog Ford Explorera. Nijedan detalj u dizajnu elegantne i svestrane kabine novog Explorera nije prepušten slučaju. Vrhunski Bang & Olufsen zvučni sustav, 10,1-inčni digitalni zaslon osjetljiv na dodir, funkcionalan modem FordPass Connect i niz tehnoloških rješenja. Naći ćete svaki izgovor samo da sjednete za volan.

Performanse bez napora

Novi Ford Explorer uglađena je kombinacija robusnih performansi i sofisticiranih hibridnih performansi. Pedantno dizajnirani plug-in hibridni sustav u kombinaciji s 3,0-litrenim V6 EcoBoost benzinskim motorom pomaže vam da svijet osvojite učinkovitije nego ikad prije. A napredni automatski mjenjač s 10 stupnjeva s rotacijskim gumbom za biranje brzina osigurava da ste uvijek u pravoj brzini u pravo vrijeme. Riječ je o SUV-u koji je posebno dizajniran za dinamiku vožnje, iznimnu kontrolu te neusporedivo upravljanje cestom i najvećih avanturista.

Pametne tehnologije koje brinu o sigurnosti

Potpuno novi Ford Explorer ima niz naprednih tehnologija koje su dizajnirane kako bi maksimalizirale sigurnost vas, vaše obitelji i ostalih sudionika u prometu. Sustavi poput pomoći pri sudaru s otkrivanjem pješaka i bicikala te zaštite od prevrtanja vozila (RSC – kontrola stabilnosti kotrljanja) aktivno pomažu u sprečavanju nesreća, što vas jednostavno čini sigurnijima na cesti.