Ford Kuga - najprodavanije PHEV vozilo u Europi

Već treću godinu za redom Ford Kuga plug-in hibrid odnosi pobjedu kao najprodavanije PHEV vozilo u Europi.

Ford Kuga PHEV je model koji se od svoje konkurencije ponajviše ističe po boljoj iskoristivosti potrošnje električne energije, kombiniranom CO2 i manjim troškovima za održavanje.

Riječ je o Fordovom SUV-u koje osigurava prepoznatljiv stil, jedinstven izbor pogonskih sklopova, vrhunsku udobnost i naprednu tehnologiju kako bi vlasnicima osigurao lakši život unutar i izvan vozila. 

Inteligentni pogonski sklop ovog SUV-a pruža efikasnost i pogodnost zajedno s ukupnim dosegom od 57-67 km po WLTP-u i električnom gradskom dosegu od 71-89 km po WLTP-u, pruža vozaču mogućnost za česta putovanja uz pomoć samo električnog pogona. Potrošnja energije od 14,8 kWh/100 km po WLTP-u je također niža od konkurencije. 

Osim toga, Kuga plug-in hibrid pruža raspon vožnje i pogodnost vozila pokretanog benzinskim motorom, koristeći snagu baterije kao dodatak benzinskim performansama za bolju učinkovitost čak i kada vozilo nije u potpuno električkom načinu rada. 

Također, Ford Kuga dobila je najvišu moguću ocjenu od 5 zvjezdica na testiranju sigurnosti neovisne organizacije za ispitivanje sudara Euro NCAP.

Ford Kuga dobila je i visoku ocjenu za zaštitu djece – 86%. Konstruirana je za maksimalnu zaštitu male djece tijekom putovanja. Stražnji ISOFIX sustav za pričvršćenje dječje sjedalice omogućuje jednostavno postavljanje čak dvije dječje sjedalice.
 
U svijetu u kojem je ekologija postala ključna tema, Ford Kuga PHEV nudi sve što moderni vozač traži - odličnu kombinaciju performansi, ekonomičnosti i ekološke osviještenosti. Sa svojom sposobnošću da vozi na električnu energiju za većinu dnevnih potreba, pruža udobnost i mir uma vozačima koji su zabrinuti za budućnost našeg planeta. Uz to, njegova svestranost i prostranost čine ga idealnim izborom za sve obitelji i avanturiste. Dakle, ako tražite automobil koji spaja najnoviju tehnologiju s održivim načinom vožnje, Ford Kuga PHEV je definitivno rješenje koje vrijedi istražiti.