Mi u Fordu znamo da će ovo razdoblje biti velik izazov za mnoge obitelji. Poslovi, vrtići i škole preselili su se u isti dnevni boravak. Zato nam svima treba malo opuštanja. Ford zona zabave pravo je mjesto za to, bilo da se trudite animirati mališane ili pokušavate pronaći nešto drugačije što će vas zabaviti. Družite se sa svojim najmilijima uz naše mozgalice – dobra zabava je zajamčena! 


CRAYON FUN
Dosadno vam je i želite probuditi svog unutarnjeg Picassa? Preuzmite naše prazne crteže i bacite se na posao.
ORIGAMI
Razgibajte prste i pripremite se! Vrijeme je da naučite drevnu umjetnost savijanja papira. Za vas smo kreirali predložak za Ford Puma origami koji možete napraviti u svom domu. Jednostavno slijedite upute i napravite svoj prvi Ford origami. Tri, četiri, savini!


PRONAĐI RAZLIKE
Tko je u vašoj obitelji „oko sokolovo“? Samo je jedan način da saznate.
P.S. tražite pet razlika.


BOJANKA
Omiljeni Fordovi modeli žele make-over. Focus ST u kamuflažnim bojama, šareni Ford GT ili Transit s tigrastim prugama? Pustite mašti na volju.


LABIRINT
Danas morate kombi dovesti do električnog punjača, no postoji jedan problem – neki putevi do njega su blokirani. Vrijeme je da testirate svoje navigacijske vještine. Izbjegavajte slijepe ulice i bez GPS-a molimo.


TOČKALICA
Želite li postati dizajner na nekoliko sati? Spojite točkice i otkrijte kako izgleda Mustang Mach-E, Ford Ranger ili Ford Puma. Vrijeme je da se povežete!