Ford je objavio seriju uzbudljivih interaktivnih videa pod nazivom „Next Level“ kako bi na inovativan način predstavio potpuno novu Ford Pumu ST. „Next Level“ sadrži više filmskih poglavlja koja inspiriraju gledatelje da sami stvaraju svoj doživljaj, odnosno razvoj priče po principu „izaberi sljedeću situaciju“. Kombinirajući stvarni i virtualni svijet potpuno nova Puma ST može se vidjeti iz različitih kuteva te u stvarnim, ali i virtualnim, futurističkim krajolicima.


Glavni heroj cijele priče je nova Ford Puma ST, a profesionalna filmska kaskaderka i vozačica Lucy Jayne Murray, koja se proslavila u filmovima poput Crne udovice, Wonder Woman i Tomb Raider, uzela je volan u svoje ruke kako bi demonstrirala uzbudljive, ali i praktične performanse nove Ford Pume ST.

 „Bilo je pravo zadovoljstvo voziti novu Pumu ST, posebno u zavojima, ovaj se automobil snašao kao da je rođen za tu ulogu“, rekla je Murray.


Serija kratkih filmova „Next Level“ sadrži jedinstveni zvučni zapis koji su kreirali talijanski producenti elektroničke glazbe Stereocalypse. Inspirirani zvukovima i slikama iz 1980-ih, Stereocalypse su razvili prepoznatljiv zvuk na underground plesnoj glazbenoj sceni uz redovitu suradnju s DJ-ima i izdavačkim kućama širom Europe.

Sudjelujte u Ford Puma ST iskustvu preko linka .