Promjena vodstva u Grand Dalewest d.o.o.

U daljnjem, ubrzanom razvoju automobilske grupacije Grand Automotive u Hrvatskoj i regiji Adriatic, došlo je do promjene u tvrtki Grand Dalewest d.o.o., ovlaštenom uvozniku Ford vozila, dijelova i opreme.


 Goran Vinovrški, dosadašnji direktor marke Ford u Hrvatskoj, promoviran je na poziciju voditelja poslovnih investicija Grand Automotive grupe, a na mjesto Regionalne direktorice Forda od 15. lipnja, 2023. dolazi gđa Elisabeth Novak Bruder, dosadašnja direktorica marke Škoda u Hrvatskoj. Elisabeth će u novoj roli biti zadužena za daljnji razvoj marke Ford u Hrvatskoj, ali i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, na Kosovu i u Albaniji. 

Ford je od 2018. kontinuirano jačao svoju poziciju na domaćem automobilskom tržištu redovito predstavljajući nova i inovativna rješenja u financiranju vozila, također uz kontinuirani razvoj mreže prodajno-servisnih partnera što je rezultiralo povratkom u Top 10 najprodavanijih marki, odnosno je po prvi puta ostvaren i Top 3 rezultat na tržištu lakih komercijalnih vozila. Upravo ovakva promjena na čelnoj poziciji označava početak još uzbudljivijeg poglavlja za Ford i tvrtku Grand Dalewest d.o.o. koja je također od početka ove godine „promijenila titulu“ - i postala ovlašteni regionalni uvoznik marke. 

O Elisabeth Novak Bruder dovoljno govore njeni prethodni rezultati, ali još više i ljudi koja je dotakla kroz svoje djelovanje na našem automobilskom tržištu - iznimno je cijenjeni profesionalac u svijetu autoindustrije, a njena impresivna karijera i sveobuhvatno iskustvo stjecano kroz godine rada u maloprodaji i prije svega veleprodaji novih vozila čine je savršenom osobom za uvođenje Forda u novo, elektrifikacirano doba.