Prvi Ford Store u Hrvatskoj kao najmoderniji Ford autosalon u regiji, gdje budući kupci i partneri mogu pogledati najnovije Ford modele, od ove godine nalazi se u Zagrebu na adresi Ljubljanska avenija 4 i uređen je prema najvišim svjetskim standardima.

Ford Store predstavlja novi koncept Ford zastupništva po najnovijim globalnim Ford standardima čija se primjena na području Europe tek počinje primjenjivati. Najbolja i najveća ponuda u glavnim gradskim središtima u vidu cijelog niza Fordovih proizvoda i usluga je ono što čini koncept Ford Store. Ford Store je lokacija gdje kupci i interesenti mogu doživjeti Fordovu marku u potpunosti.

Ford Store pruža našim klijentima opušteno maloprodajno okruženje uz niz lako dostupnih zona jednostavnih za razumijevanje dok u isto vrijeme dizajniranih tako da kupac ima kontrolu. Napredne digitalne tehnologije koriste jedinstvene digitalne alate kako bi se informiralo kupce i kako bi njihovo iskustvo bilo uzbudljivo i ugodno. U Ford Store-u našim kupcima možemo pružiti novu dimenziju iskustva kupnje koja im omogućuje pravovremene informacije, a ponajviše da se aktivno uključe u proces prodaje.

I ostali centri Ford mreže uređuju se prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke – Ford Premium standard. Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom već i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara kroz edukaciju cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, iziskuje ulaganje od minimalno 10 milijuna kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.