• nova Ford Puma stavlja čovjeka u središte pažnje, napravljena je kako biste dobili najviše od suvremenog života
  • s inovativnim „human-centric“ dizajnom, hrabrim i snažnim SUV vanjskim stylingom te sofisticiranim hibridnim pogonom kao i mnoštvom inovativnih i praktičnih detalja i rješenja, nova Ford Puma predstavlja prekretnicu u ponudi Ford automobila
Moderan život zahtijeva kreativno razmišljanje. Želite li izraziti svoj stil i zavladati prostorom u kojem se nalazite, birajte Ford Pumu. Savršenom kombinacijom atletske snage vanjskog izgleda i dinamičnog prostora, Puma utjelovljuje novi smjer Fordovog dizajna automobila. Zahvaljujući inteligentnim tehnologijama pomoći vozaču, ovaj automobil savršen je suputnik na svakoj cesti.

Uporabom pametnih rješenja Puma vam omogućava potpunu kontrolu na cesti. Unutrašnjost je ispunjena raskošnom profinjenošću, a prtljažnom prostoru možete pristupiti čak i kada imate pune ruke. Lagan pokret jednom nogom ispod stražnjeg odbojnika uključit će funkciju otvaranja vrata bez upotrebe ruku. Pametno dizajniran prtljažni prostor ima novi, inovativni MegaBox odjeljak koji ima zapremninu od dodatnih 80 litara. Ovaj odjeljak opremljen je vodootpornom oblogom i otvorom za odvod. Ako ste osoba koja voli aktivnosti u prirodi,  spomenuti je odjeljak idealan je za vas jer je stvoren za spremanje mokre ili blatne opreme. Prtljažnik nove Ford Pume s 456 litara zapremnine vodeći je u klasi.

Iskustvo vožnje možete prilagoditi uvjetima na cesti odabirom jednog od pet dostupnih načina vožnje. Uživajte u različitim konfiguracijama performansi, snage i ekonomičnosti odabirom postavki normalne, sportske, off-road, ekonomične ili vožnje na skliskoj cesti. Pravo zadovoljstvo pružit će vam ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih motora Ford EcoBoost u novoj Pumi. Motori pružaju izvanredne performanse te učinkovitu potrošnju goriva, ali i značajno nižu emisiju CO2 u usporedbi s ostalim, konvencionalnim, nehibridim motorima.

Potpuna zaštita u automobilu i izvan njega jedna je od značajki nove Pume. Od upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji će vam pomoći u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti. Upravo zato Puma dolazi s pametnom pomoćnom tehnologijom dizajniranom kako bi zaštitila vas, vaše najmilije, ali i ostale sudionike u prometu. Nova Ford Puma je dobila maksimalnih 5 Euro NCAP zvijezdica za sigurnost.

Za sve dodatne informacije o novoj Ford Pumi kontaktirajte svog ovlaštenog Ford prodajnog partnera.