Inovativna u svakom pogledu
FORD PUMA
Dinamičan dizajn i izgled
FORD PUMA
Sve samo ne obična
PUMA ST-LINE X GOLD EDITION

FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Dizajnirana kako bi vam pomogla izvući ono najbolje iz brzog i dinamičnog tempa modernog života.

S inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: nova Ford Puma zaokupit će vašu pažnju i potaknuti maštu.
Vožnja koja mami osmijeh na lice
Uz niz inovativnih značajki, Ford Puma svaku vožnju pretvara u užitak. Izbori načina vožnje i Ford Co-Pilot360, zadivljujući skup pomoćnih tehnologija koje zajedno rade kako bi vam pomogle da ubrzate, kočite pa čak i upravljate svojom Pumom. 

Put ispred vas pomno nadziru aktivni tempomat, sustav pomoć u sprečavanju sudara i sustav za pomoć pri upravljanju u izbjegavanju prepreka koji upozorava na potencijalne opasnosti.
Tehnologija koja vožnju čini zabavnom
Ford Puma ima niz inovativnih funkcionalnosti koje su dizajnirane u svrhu poboljšanja zadovoljstva i samopouzdanja u vožnji. Riječ je o opcijskim načinima vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivnom paketu tehnologija za pomoć u vožnji, bilo da je riječ o ubrzanju, kočenju pa čak i upravljanju. Tu se ubrajaju fleksibilni tempomat, sustav za sprečavanje sudara i sustav zadržavanja vozne trake, a svi oni paze na put koji je pred vama i upozoravaju vas na potencijalne opasnosti.
Nova Puma Ford
Motori u korak s vremenom
Nova era čišćih hibridnih električnih vozila je ovdje, a Ford Puma je utjelovljenje novog Fordovog smjera. Pravo zadovoljstvo pruža ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih motora EcoBoost u novoj Pumi. 

Motori pružaju izvanredne performanse, uz iznimno učinkovitu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.
ELEGANTNA I INOVATIVNA
Kabina Ford Pume dolazi u elegantnom i profinjenom dizajnu. Pametne značajke i inovativna tehnologija pružaju vam potpunu kontrolu nad vašim vozilom. Povežite svoju Pumu s FordPass aplikacijom i uživajte u pametnoj vožnji.


 
Potpuna zaštita u automobilu i izvan njega
d upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji vam pomažu u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti: vaša sigurnost je naša briga. 

Zbog toga Ford Puma dolazi s pametnom pomoćnom tehnologijom dizajniranom za zaštitu vas, vaše obitelji i ostalih sudionika u prometu.

Pametno iskorišten prostor
Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled, kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću.

Beskompromisni kapacitet stražnjeg prtljažnog prostora s inovativnim MegaBoxom koji pruža dodatnih 80L prostora za pohranu.
(68L Megabox dolazi s mHEV pogonskim sklopom)