Više snage. Više profinjenosti.

FORD MUSTANG

S velikom snagom dolazi velika profinjenost

FORD MUSTANG MACH-1

Naslonite se, uživajte u svakom trenutku.

NEW FORD MUSTANG CALIFORNIA SPECIAL

FORD MUSTANG

Prepoznatljiv znak. Dva modela. Jedinstvenom Ford Mustangu GT sada se pridružio i Ford Mustang Mach 1. 

Oba modela pružaju uzbuđenje na cesti. Agresivan stil, napredne značajke i moderna tehnologija. Mustang Mach 1 dolazi s novim prednjim aerodinamičkim elementom, spliterom i kutom koji poboljšava njegove performanse. 

5,0-litreni V8 Mach 1 motor ima 460 KS i 529 Nm [390 ft/lb] okretnog momenta, te vrijeme od 0-100 km/h od 4,4 sekunde u automatskom i 4,8 sekundi u ručnom. Dakle, pitanje je koliko ste ozbiljni po pitanju vožnje?

PRAVA ZVIJER OD MOTORA

Mustang GT pokreće poboljšana verzija poznatog Mustangovog 5,0-litrenog V8 motora, koji uključuje tehnologiju dvostrukog ubrizgavanja goriva za poboljšane performanse. Dok Mustang Mach 1 ima zastrašujući, posebno modificirani i kalibrirani 5.0L V8, sposoban za izvanrednih 460 KS pri 7250 o/min i 529 Nm [390 ft/lb] okretnog momenta pri 4900 o/min.

GT dolazi s uglađenim i brzim ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili sofisticiranim 10-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Ručni 6-stupanjski mjenjač Mach 1 Tremec testiran je prema Boss 302 standardima izdržljivosti na stazi, a 10-stupanjski automatski mjenjač nadograđen je novim pretvaračem zakretnog momenta, podržavajući optimiziranu sposobnost zakretnog momenta i performanse.

PREPOZNATLJIV ZVUK

Dostižući 0-100 km/h h za brzih 4,4 sekunde, novi Mustang Mach 1 pruža nevjerojatne performanse. Novi sustav hlađenja, precizno upravljanje i poboljšana šasija osiguravaju uzbudljivu vožnju. Ima čak i jedinstveni ispušni sustav, podešen da odgovara njegovom beskompromisnom karakteru. Kao i Mustang GT, Mach 1 ima tehnologiju Active Valve Exhaust koja vam omogućuje kontrolu zvuka. Dakle, možete pojačati zvuk s načinom rada Race Track ili ga stišati s načinom Quiet.

POBOLJŠANA TEHNOLOGIJA

Ford Mustang opremljen je nizom tehnologija za poboljšanje vašeg sveobuhvatnog iskustva vožnje.  12” digitalni instrument instrument prikazuje neprocjenjive informacije, optimizirane za vaš odabrani način vožnje. Aplikacije za praćenje također vam omogućuju praćenje performansi na stazi u stvarnom vremenu. Gdje god da se vozite, sustav prigušivanja MagneRide™ automatski prilagođava ovjes kako bi odgovarao uvjetima – dajući vam glatku, uravnoteženu vožnju.

ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

Otkrijte svijet povezivosti

Aplikacija FordPass neprimjetno vas povezuje s vašim novim Mustangom, omogućujući vam da se krećete na inteligentan, intuitivan način. Dobivate daljinski pristup svom sportskom automobilu gdje god se nalazili, pratite njegovu posljednju lokaciju i čak ga daljinski zaključajte za dodatnu bezbrižnost. Ažuriranja prometa u stvarnom vremenu isporučena u navigacijski sustav vašeg vozila pomažu vam da izbjegnete kašnjenja. A s upozorenjima o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju izravno na vaš telefon, odmah ćete znati za sve probleme kako biste mogli brzo obaviti servis, sa svim informacijama koje su vam potrebne.

SYNC 3

Ford SYNC 3 pomaže vam da ostanete povezani. Svojim telefonom, glazbom i navigacijom možete upravljati prirodnim glasovnim naredbama. Također, možete slati odredišta iz aplikacije FordPass na vašem pametnom telefonu, ravno u SYNC 3 navigaciju. Sustav ima 8” zaslon u boji osjetljiv na dodir s gestama za intuitivno upravljanje. SYNC 3 se također može povezati s Apple CarPlay i Android Auto, a s AppLinkom možete pristupiti nekim od svojih omiljenih  aplikacija za pametne telefone.