Nakon nedavnog obnavljanja mreže partnera, a sve s ciljem daljnjeg rasta i širenja poslovanja, Grand Dalewest d.o.o. kao generalni uvoznik Ford marke za Hrvatsku, najavljuje početak rada novog partnera GT Automobili d.o.o. koji će djelovati na području grada Zagreba. S time će od 01.01.2019. Ford u Zagrebu biti prisutan na tri lokacije, GT Automobili Veliko Polje, Grand Auto Sesvete i Grand Auto Jankomir.

Društvo GT Automobili d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, počelo je s radom 1993. godine i zapošljavalo je 2 djelatnika, a sam vlasnik je bio jedanod njih. Danas je zaposleno ukupno 19 djelatnika na lokacijama u Zagrebu i Splitu. GT Automobili d.o.o. također će otvoriti i prodajno servisni Ford centar u Splitu, s očekivanim početkom rada sredinom 2019. godine.

GT Automobili d.o.o.na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu, je novi Ford prodajni i servisni centar, na lokaciji koja omogućuje laku i brzu dostupnost velikom broju Ford zaljubljenika iz Zagreba i okolice.

Dio dosadašnjih prodajno servisnih partnera preuzeo je isključivo servisnu ulogu - tako su već otprije poznate lokacije Auto Hrvatske u Zagrebu i Karlovcu, lokacija Modul Auto u Zadru, lokacija Ford Pogarčić u Rijeci, AS Lacković u Velikoj Mlaci kraj Zagreba, lokacija Vukman Motors u Trogiru, lokacija AC Krivak u Koprivnici te lokacija Automehanika u Vinkovcima prenamijenjene isključivo u servisne salone, sve s ciljem kako bismo dosadašnjim vlasnicima Ford vozila i dalje omogućili brzu i dostupnu podršku te kvalitetno održavanje vozila.

Novootvoreni centar GT Automobila u Zagrebu, budućicentri u Varaždinu, Karlovcu, Splitu i Zadru, Ford prodajno servisni centri AC Bilić u Slavonskom Brodu, AMC Međimurje u Čakovcu, Grand Auto u Zagrebu, Puli, Splitu i Osijeku, Omega Auto u Čilipima, AS Lacković u Sisku te Krainc Auto u Rijeci uređuju se prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke – Ford Premium standard. Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom već i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara kroz edukaciju cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, iziskuje ulaganje od minimalno 10 milijuna kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.