Praktično rješenje za obiteljska putovanja

 FORD S-MAX ST-LINE HIBRID

FORD S-MAX ST-LINE HIBRID

Ford S-MAX ST-Line Hibrid

Sofisticirani izgled

FORD S-MAX ST-LINE

Stvoren za produžene vikende

FORD S-MAX ST-LINE

Krenite u novi dan

FORD S-MAX

Stvoren za avanture

Ford S-MAX stvoren je za avanture jer vam nudi dovoljno prostora za vaše putnike, ali i stvari. Konfiguracija s pet ili sedam sjedala, do tri ISOFIX točke za dječja sjedala i fleksibilan sustav sjedala znači smještaj za sve i sve što ide s njima — od kofera do daske za surfanje.

S-MAX sada nudi i novu opciju motora: 2,5-litreni benzinski hibridni motor. Uz smanjenu emisiju CO2, pruža iznimnu snagu, okretni moment i sposobnost vuče.

MOTOR

Ford S-MAX dostupan je kao samopunjivi hibrid, postižući veću učinkovitost uz impresivnu snagu, okretni moment i smanjenu emisiju CO2.

Hibrid

Samopunjenje, s hibridnom baterijom za samo električnu energiju pri nižim brzinama.

CO2 Emisije: 147-148 G/KM

Vrsta punjenja: REGENERATIVNO

Prijenos(i): CVT Auto

Potrošnja goriva: 6.4 - 6.5 (L/100km)

SNAŽAN I UČINKOVIT

S-MAX sada je dostupan s novim pogonskim sklopom FHEV (fully hybrid electric vehicle). Ovaj 2,5-litreni hibridni sustav benzinskog motora isporučuje 190 KS i 200 Nm okretnog momenta – iznimne brojke za hibrid. Njegov jednako impresivan kapacitet vuče do 1750 kg omogućuje vam da na svoja putovanja ponesete bilo što. Kao što biste očekivali, motor je također učinkovit u potrošnji goriva i ima smanjene emisije goriva. Nema potrebe za punjenjem putem priključka, a baterija je smještena ispod poda prtljažnika, tako da ne gubite prostor za prtljagu.

JEDNOSTAVNO PARKIRANJE

Aktivna pomoć pri parkiranju može vas usmjeriti na parkirna mjesta samo 20% duža od vašeg vozila. Jednostavno pritisnite tipku i senzori ovog inovativnog sustava lociraju odgovarajući prostor dok parkirate. Zatim vas automatski usmjerava, dok sve što vi radite je rukovanje gasom, mjenjačem i kočnicom (sljedeći upute na zaslonu i zvučne signale).

Samopouzdanje u vožnji

Inteligentni pogon na sva četiri kotača AWD može nesmetano mijenjati raspodjelu pogonske snage motora ovisno vozite li po vlažnoj, suhoj ili zaleđenoj površini. Prema potrebi šalje više snage u prednje ili u stražnje kotače. Rezultat je bolje upravljanje i potrošnja, jer sustav stražnje kotače pokreće samo u slučaju potrebe.

SJEDALA KOJA PRUŽAJU DODATNU POTPORU I MASAŽU

Nova ergonomska sjedala Multi-Contour na izbor su za vozača i suvozača, a njihov dizajn omogućava potpuno podešavanje. Time se dobiva dodatno pojačanje, na mjestima na kojima je potrebno, a imaju i funkciju masaže kako bi vaša vožnja na dužim rutama bila što opuštenija. Sjedala Multi-Contour na izbor su i s klima sustavom koja vam omogućava da na sjedalima podesite svoju idealnu temperaturu.

DODATNA SNAGA

Emergency Brake Assist pomaže vašem vozilu da postigne maksimalnu učinkovitost kočenja u hitnim situacijama. Upravlja se automatski putem elektroničkog sustava kontrole stabilnosti, koji osjeća koliko ste sami pritisnuli kočnicu i automatski ga povećava, ako je potrebno.