UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Tourneo Connect sa 5 ili 7 sjedala, dostupan je s dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom i fleksibilnim unutarnjim prostorom. Uživajte u udobnosti vašeg vozila - uz sve značajke i tehnologiju koju vam pruža

FORDPASS

Otključajte razne mogućnosti povezivanja putem svog pametnog telefona. 

S aplikacijom FordPass možete pratiti lokaciju i podatke o vožnji vašeg vozila te primati informacije o prometu u stvarnom vremenu i upozorenja o stanju vozila na svom pametnom telefonu. 

ZASLON U BOJI VISOKE REZOLUCIJE

Ford Tourneo Connect neprimjetno se povezuje s vašim pametnim telefonom. 

Upravljajte svime, od telefonskih poziva i SMS-ova do temperature u unutrašnjosti, glazbe i satelitske navigacije putem dodirnog zaslona u boji visoke rezolucije od 8,25" ili 10". 

DIGITALNA KOMBINACIJA

Za Ford Tourneo Connect dostupna je 10-inčna digitalna ploča s instrumentima u boji, visoke razlučivosti s dodirnim zaslonom. 

Prikazuje ključne informacije i ikone za vozača na intuitivan i čitljiv način. Osim toga, možete personalizirati prikazane informacije kako želite. 

FORD KEY FREE SUSTAV

Ford Tourneo Connect automatski otkriva nosite li ključ. 

Otključavajte i zaključavajte vrata svog automobila bez vađenja ključa iz džepa i dodatne muke. 

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Električna parkirna kočnica u Fordu Tourneo Connectu, aktivira se jednostavnim pritiskom gumba. 

Omogućuje vam više prostora za noge u kabini uz lakše osiguranje vašeg vozila u zakočenom položaju. 

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni pametni telefon u Ford Tourneo Connectu bez muke. 

Zaboravite na kabele za punjenje, već punite jednostavno postavljanjem vašeg pametnog telefona na induktivnu stanicu za punjenje na središnjoj konzoli. Održava sve uredno i pregledno u modernom interijeru. 

FLEKSIBILNO SKLADIŠTENJE

Mnoga praktična rješenja za pohranu olakšavaju održavanje kabine urednom, dok su vaše osobne stvari uredno spremljene i sigurne izvan pogleda. 

Uz skrivene pretince, nećete morati brinuti o organizaciji vaših stvari, već je sve pri ruci kad god vam je potrebno.

GRIJANJE VOLANA

Grijani upravljač vozila zagrijat će vaše ruke u hladnim zimskim jutrima. Za dodatnu udobnost, grijana sjedala vozača i suvozača dostupna su kao opcija, kako bi vam pružili dodatnu udobnost za vrijeme hladnih zimski mjeseci. 

ERGONOMSKA SJEDALA

AGR-certificirana ergonomski dizajnirana prednja sjedala Ford Tourneo Connecta uključuju lumbalnu potporu podesivu u 4 smjera za vrhunsku udobnost, posebno korsisno na dužim putovanjima. 

FLEKSIBILNI RASPORED SJEDALA

Opremljen s dva ili tri reda sjedala, Ford Tourneo Connect nudi obilje prostora za sve i svakoga. Oba modela s 5 i 7 sjedala  dostupni su s dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom i iznimno fleksibilnom unutrašnjosti. 

Sjedala u drugom redu mogu se preklopiti, nagnuti prema naprijed ili potpuno ukloniti. Za još veću fleksibilnost, suvozačevo sjedalo se preklapa za iznimno dugačak teret. 

ZIMSKI PAKET

Opcijski 'Winter Pack' uključuje značajke kao što su grijano vjetrobransko staklo s funkcijom Quickclear i spremnik za antifriz. 

Spremnik za antifriz od 5 litara sa senzorom razine tekućine će vam pomoći da se krenete brže u hladnim zimskim jutrima. 

COMFORT PAKET

Opcijski dostupan "Comfort paket" uključuje LED prednja svjetla s automatskim dugim svjetlima, LED stražnja svjetla, kameru za vožnju unatrag i dvozonski klima uređaj s elektronskom, automatskom kontrolom temperature. 

PARKIRANJE BEZ STRESA

Pritiskom na gumb, aktivna pomoć pri parkiranju s funkcijom parkiranja i izlaska koristi ultrazvučne senzore za otkrivanje dovoljno velikih parkirnih mjesta u uzdužnom smjeru i bez napora manevrira vozilom. Vi samo rukujete gasom, kočnicom i ručicom mjenjača. 

Funkcija parkiranja pomaže sigurno napustiti najuža parkirna mjesta. Dodatni senzori na stražnjoj strani također vam omogućuju parkiranje u prazninama koje su okomite na cestu. 

SENZORI ZA PARKIRANJE

Parkirni senzori za udaljenost pri parkiranju pomažu vam u procjeni udaljenosti između vašeg vozila i prepreke iza vas ili ispred vas. 

Senzori aktiviraju zvučni signal upozorenja koji se pojačava kako se približavate prepreci. Sustav Park Pilot razvijen je kako bi vam omogućio brzo i pouzdano parkiranje. 

LAGANO VOĐENJE UNATRAG

Kada je uključen stupanj prijenosa za vožnju unatrag, zaslon automatski prikazuje područje iza vašeg vozila. 

Olakšajte si vožnju ili parkiranje unatrag uz dodatno prikazane crte označavanja. Pokazuju u kojem se smjeru vozilo kreće i omogućuje vam bolji pregled okoline koja se nalazi iza vas. 

MALI KRUG OKRETANJA

S iznimno malim krugom okretanja, Ford Tourneo Connect nudi tipičnu udobnost vožnje osobnog automobila. 

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Toureno Connectu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.