Udobnost i praktičnost

Niz inteligentnih tehnologija u Fordu Transit Custom osigurava da se uvijek osjećate ugodno i da ste dobro povezani gdje god se nalazili. 

FordPass Connect  omogućuje vam da to učinite zajedno s aplikacijom FordPass za daljinsko zaključavanje i otključavanje vašeg vozila.

FORD SYNC 3

Ford SYNC 3 je vrhunski sustav koji vam omogućuje da ostanete povezani i upravljate svojim telefonom, glazbom i navigacijskim sustavom. 

Kako bismo vam ponudili još intuitivniju navigaciju, možete birati između upotrebe glasovnih naredbi ili 8-inčnog zaslona, u boji, osjetljivog na dodir, koji prepoznaje tipične naredbe za pametni telefon. 

Live Traffic pomaže vam u izbjegavanju prometnih gužvi. Možete čak pretražite popis obližnjih restorana tako što ćete jednostavno reći: "Gladan sam."

OTKRIJTE INTELIGENTNU STRANU VAŠEG KOMBIJA

Tvrtke postaju sve pametnije i povezanije, a tako i naša vozila. Transit Custom sada je opremljen FordPass Connectom koji vam omogućuje povezivanje s aplikacijom FordPass Pro. 

Kao neprocjenjiv alat u vašem džepu, aplikacija vam daje daljinsko upravljanje vašim kombijem i nastavit će poznavati vas, vaš posao i svijet oko njega sa svakim ažuriranjem. 

Na taj način, dok planirate svoje sljedeće korake, FordPass Pro će vam pomoći. Uz ciljanu podršku za sigurnost, produktivnost i status vozila.

POTPUNO PODESIVA STRAŽNJA SJEDALA

Stražnja sjedala imaju revidiran dizajn. Tkana su od čvrste niti i imaju jače rubove, koji nude bolju potporu, kao i veću udobnost i opuštajuća putovanja. 

Transit Custom Combi ima drugi i treći red sklopivih sjedala 2+1, a Transit Custom Double Cab DCiV drugi red s trostrukim sjedalima.

UTIČNICE I USB PRIKLJUČCI

Iznad upravljača ili ploče s instrumentima, nalazi se pretinac koji ima brojne korisne, lako dostupne značajke. Primjerice, sadrži električnu utičnicu od 12 V, pomoćni ulaz i standardni USB priključak.

Dodatna 12 V utičnica i USB priključak smješteni su uz mjenjač. Dostupna je i opcija električne utičnice od 240 V/150 W.

DODATNO SVJETLO ZA TERETNI PROSTOR

Izuzetno svijetla i štedna LED svjetla u području punjenja olakšavaju vam rad u svako doba dana.

Posebno korisan dodatak, zar ne?

SVE ZA VAŠ MOBILNI URED

Ispod dvostrukog fleksibilnog sjedala za suvozače nalazi se lako dostupan pretinac za pohranu, dovoljno velik za smještaj osobnog računala, dokumenata i drugih korisnih uredskih dodataka. 

Na serijama Trend, Titanium i Sport sjedalo je dostupno sa sklopivim stolom, postavljenim na središnje sjedalo. Stolić za kavu ima površinu od 34,5 cm x 24 cm te se stoga može lako koristiti za držanje osobnog ili prijenosnog računala. 

Uz to, sadrži dva držača za piće, držač za olovke i elastičnu traku za pričvršćivanje.

KORISNI ODJELJCI POSVUDA

Transit Custom ima brojne praktične pretince za pohranu. Lako dostupan pretinac se nalazi unutar ploče s instrumentima. Skriveni pretinac za rukavice koji se može zaključati dovoljno je velik da primi A4 papir i ovisno o odabranoj seriji, također može biti osvijetljen. 

Osim toga, ispod sjedala postoji koristan prostor za odlaganje dragocjenosti. Uvlačivi držač za čaše (dostupan samo na verzijama s ručnim mjenjačem) nalazi se između vozačevog i suvozačevog sjedala. 

Vrata vozila također su dizajnirana da optimiziraju prostor, s velikim pretincima, koji se mogu koristiti za pohranu A4 bilježnice i boce od 2 litre.

INTELIGENTNI FAROVI

Automatska prednja svjetla opremljena su senzorom koji detektira slabo osvjetljenje ili naglu promjenu svjetlosnih uvjeta. U tim slučajevima sustav aktivira automatsko paljenje prednjih svjetla, pomažući vozaču u uvjetima loše vidljivosti. 

Sustav Auto High Beam, kada detektira nadolazeći promet ili vozilo ispred, privremeno prebacuje s dugih na kratka svjetla kako bi izbjegao smetanje drugim vozačima. Zatim se automatski prebacuje natrag na duga svjetla, osiguravajući maksimalnu vidljivost.

UČINKOVITA LED DNEVNA SVJETLA

Ovaj napredni, energetski učinkovit sustav dnevnog osvjetljenja osigurava da Transit Custom bude privlačan danju i vrlo vidljiv noću.

Prilagodljivi brisači

Brisači sa senzorima za kišu aktiviraju se čim otkriju vlagu na vjetrobranskom staklu, a zatim prilagođavaju brzinu prema vremenu. 

Možete birati između različitih razina osjetljivosti, uspostavljajući potreban stupanj vlažnosti prije nego što se aktiviraju (opcionalno na verzijama Entry i Trend, standardno na verziji Titanium).

PARKING SENZORI

Prednji i stražnji senzori udaljenosti pri parkiranju pomažu vam u procjeni udaljenosti između vašeg vozila i prepreka ispred ili iza vas. 

Kada senzori detektiraju objekt, aktiviraju vizualni i zvučni signal koji se pojačava kako se udaljenost od prepreke smanjuje.

POLUAUTOMATSKO PARKIRANJE

Active Park Assist je tehnologija koja prepoznaje odgovarajuće parkirno mjesto (čak i samo 20% više od duljine automobila), zahvaljujući posebnim senzorima, olakšava manevar parkiranja u nizu. 

Sofisticirani sustav pomoći pri parkiranju koristi ultrazvučne senzore za mjerenje parkirnog mjesta i utvrđivanje je li dovoljno za vozilo. Računalo upravlja umjesto vas, dok vi kontrolirate samo kočnicu i gas.

INTELIGENTNI OGRANIČIVAČ BRZINE

Transit Custom ima inteligentni Speed Limiter koji poboljšava kontrolu brzine, omogućujući vam da se usredotočite na cestu. 

Aktiviranjem kamere za detekciju prometnih znakova, sustav može automatski otkriti trenutno ograničenje brzine i prema tome prilagoditi maksimalnu brzinu.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Bez obzira radi li se o znakovima uz cestu ili iznad ceste, privremenim ili trajnim, sustav za prepoznavanje prometnih znakova može ih identificirati. 

Na ploči s instrumentima pojavljuje se znak koji označava ograničenje brzine (koje se mijenja kada uđete u područje s drugačijim ograničenjem brzine) ili zabranu pretjecanja.

STRAŽNJA KAMERA

Stražnja kamera prikazuje na zaslonu, integriranom u središnju konzolu, cijelo područje iza vozila. 

Osim što pruža puni pregled, sustav prikazuje virtualne linije kako bi vam pomogao pri parkiranju čak i u najužim mjestima. 

Kad se uključi stupanj prijenosa za vožnju unatrag, kamera se aktivira automatski.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom FordTransit Customu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.