Ne pristaje na kompromis

Ford transit custom trail

Stigao je novi Transit Custom!

Najprodavaniji kombi u Europi upravo je postao električno vozilo.

Poznat po čvrstoći i pouzdanosti, a sada zamišljen za novu eru elektrifikacije.

Potpuno novi Ford E-Transit Custom dolazi u dizajnu koji postavlja novo mjerilo u eurposkom segmentu kombija od jedne tone i pomaže tvrtkama u cijeloj regiji da bez napora prijeđu na električna vozila. Također, Transit Custom dostupan je i u hibridnoj plug-in izvedbi te s EcoBlue motorom.


Ford Transit Custom

Transit Custom uvijek je bio poznat po svojoj robusnosti, funkcionalnosti i pouzdanosti. Uz još širi spektar inovativnih značajki i pametnih tehnologija, nudi i veću učinkovitost, dizajn i kvalitetu. Rezultat je najplemenitiji i najsofisticiraniji kombi na tržištu.

FURGON

Novi Transit Custom nudi impresivni teretni prostor kroz dužinu, širinu (od kotača do kotača) i uporabljivu visinu unutrašnjosti teretnog prostora.

Tako ima mjesta za prijevoz standardnih ploča (u bočnom ili horizontalnom položaju), za tri Euro palete i za predmete do 3 metra dužine. 

double cab-in-van

Kao i kod furgona, možete odabrati dva ili tri sjedala u prvom redu. Uz to, Transit Custom s dvostrukom kabinom nudi dodatni fiksni red od tri sjedala, iza prednjeg reda. 

Također, tu su ostakljena pregrada koja odvaja drugi red sjedala od prtrljažnog prostora.

KOMBI

Svestranost dolazi kao standard s Kombi M1. Tri reda sjedala u standardnoj opremi omogućava vam siguran prijevoz do 9 putnika. 

Sva sjedala mogu se preklopiti ili ukloniti kako biste dobili veći prtljažni prostor. 

ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

TERETNI PROSTOR

Tri stila karoserije, tri pristupa prtljažnom prostoru. Transit Custom nudi maksimalnih 8,3 kubičnih metara. 

Transit Custom s dvostrukom kabinom zaprima šest osoba i do 4,3 kubičnih metara tereta, u koji se lako može smjestiti jedna europaleta. Kombi s 9 sjedala koji još uvijek ima 2,5 kubičnih metara teretnog prostora. 

S bočnim kliznim vratima širine palete, stražnjim vratima koja se široko otvaraju i malom visinom ulaza, pristup cijelom tom prostoru za utovar je jednostavan.

GEOFENCING TEHNOLOGIJA

Transit Custom detektira kada uđe u zonu s niskim emisijama i automatski se prebacuje samo na električni način rada.

Geofencing tehnologija dostupna je u vozilima s hibridnim pogonskim sklopom te je dizajnirana za smanjenje emisija.

 Korisnici mogu stvoriti prilagođene "zelene zone" za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim područjima i skladištima.

MOTOR ZA SVAKI POSAO

Birajte niz naprednih pogonskih sklopova. Transit Custom Plug-in hibrid (PHEV) može voziti do 42 km bez emisija, dok EcoBlue hibrid ima električnu pomoć za poboljšanje učinkovitosti goriva.

Bolje performanse
I, naravno, tu je niz naprednih dizelskih motora Ford EcoBlue visokih performansi. Fordov asortiman 2,0-litrenih EcoBlue motora nudi povećanu snagu i okretni moment. 

Ovi inovativni pogonski sklopovi nude još više prednosti zahvaljujući nizu inteligentnih tehnologija za smanjenje potrošnje.

MAKSIMALNA POVEZIVOST

Tri stila karoserije, tri pristupa prtljažnom prostoru. Transit Custom nudi maksimalnih 8,3 kubičnih metara. Transit Custom s dvostrukom kabinom zaprima šest osoba i do 4,3 kubičnih metara tereta, u koji se lako može smjestiti jedna europaleta.

Kombi s 9 sjedala koji još uvijek ima 2,5 kubičnih metara teretnog prostora. S bočnim kliznim vratima širine palete, stražnjim vratima koja se široko otvaraju i malom visinom ulaza, pristup cijelom tom prostoru za utovar je jednostavan.

ACTIVE PARK ASSIST

Zaustavljanje zbog isporuke na prometnoj ulici ponekad može biti problematično. 

Osobito sa zatvorenim stražnjim prtljažnim prostorom i ograničenom vidljivošću. 

Active park assist pomaže vam lakše i praktičnije parkiranje na izazovnim mjestima.

IZNENAĐUJUĆA OKRETLJIVOST

Transit Custom ima krug okretanja od samo 10,96 metara što je stvarno iznenađujuće za vozilo ove veličine. 

To znatno olakšava gradsku vožnju i parkiranje. 

MAKSIMALNA SIGURNOST

Ford Transit i Transit Custom proglašeni su kombijima s najboljim aktivnim sigurnosnim sustavima, na Euro NCAP testu 19 najprodavanijih kombija u Europi.  

Transitov sustav za prepoznavanje prometnih znakova postigao je najvišu ocjenu u cijeloj testnoj sesiji, a Euro NCAP je prepoznao Fordovu tehnologiju prije sudara, Pomoć pri detekciji pješaka, kao jedan od najboljih među vozilima u istoj kategoriji. 

ZAŠTITITE SVOJ POSAO

Znamo da su vaše vozilo i njegov sadržaj u srcu vašeg poslovanja. Zato SecuriAlert, dostupan u aplikaciji FordPass Pro, pomaže poboljšati sigurnost vašeg vozila. 

Ako otkrije da su vrata otključana ili otvorena, čak i s duplim ključem, poslat će obavijest na vaš pametni telefon.

12-GODIŠNJE JAMSTVO

Ford Transit Custom nudi 12-godišnje jamstvo protiv perforacije karoserije. Osjećajte se sigurno uz Ford.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom FordTransit Customu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.