Udobnost i praktičnost

Napredne tehnologije za pomoć u vožnji, vrhunska povezanost, inovativan dizajn. Mustang Mach-E nudi uzbudljivo iskustvo vožnje u potpunosti dizajnirano za vas.

Inteligentan sustav vam omogućuje ulazak u vozilo bez ključa. 

Od naprednih tehnologija za pomoć u vožnji, do značajki povezivosti sljedeće razine i detalja inovativnog dizajna. Mustang Mach-E pruža iskustvo vožnje bez napora koje je usredotočeno na vas. Uđite u elegantnu, profinjenu kabinu pomoću pametnog ulaska bez ključa i sustava E-Latch. 

Pronaći ćete mnoštvo naprednih tehnologija za poboljšanje vašeg potpuno električnog iskustva vožnje. Kao što je intuitivni sustav One Pedal Drive za glatku vožnju bez napora i tri načina vožnje koji se mogu odabrati za podešavanje postavki performansi vozila. Dok vam značajke povezivosti sljedeće generacije kao što su FordPass Connect i Ford SYNC 4A omogućuju interakciju s vašim električnim SUV-om kao nikada prije.

SYNC 4A

Ford SYNC 4A je zabavni i komunikacijski sustav povezan s oblakom. Povezivanje s oblakom omogućuje inovativno planiranje rute i prirodno prepoznavanje govora. 

Uz bežičnu integraciju pametnog telefona, upravljanje punjenjem vozila, intuitivni zaslon osjetljiv na dodir od 15,5 inča (39,3 cm dijagonale zaslona) i mnoge druge značajke. Otkrijte novi svijet povezanosti!

FORD POWER-UP Ažuriranja

Ford Mustang  Mach-E dizajniran je da se razvija tijekom vremena. S Ford Power-Up ažuriranjima možete ažurirati softver SYNC 4A, uvesti nove ili ažurirane značajke te poboljšati kvalitetu, performanse i praktičnost vašeg vozila. 

Većina ovih ažuriranja instalira se automatski, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanoj s oblakom. Najznačajnija ažuriranja mogu se izvršiti putem  Wi-Fi mreže kada i gdje želite.

FORDPASS APP

Zahvaljujući aplikaciji FordPass svoj pametni telefon možete povezati s FordPass Connect i iskoristiti sav njegov potencijal. Nakon što se povežete, moći ćete iskoristiti niz inovativnih značajki. Možete koristiti svoj pametni telefon za lociranje svog vozila, daljinsko zaključavanje i otključavanje, praćenje tlaka u gumama i primanje upozorenja o statusu vozila. 

Programirajte svoj satelitski navigator od kuće, šaljući odredište izravno sa svog pametnog telefona u automobil i odlučiti gdje ćete stati da napunite automobil. A uz značajku "Intelligent Range" usput možete vidjeti razinu napunjenosti, domet i javne stanice za punjenje.

Također iskoristite besplatnu pretplatu na BlueOval™ Charge Network, uz snižene cijene* na NewMotion i IONITY punionicama.

UNUTARNJI PROSTOR

Visoka kvaliteta izrade i prvoklasna SUV udobnost za do pet osoba.

čista udobnost. Besprijekoran u svakom detalju. Inovativni dizajn interijera Mustanga Mach-E je kako bi poboljšao iskustvo putovanja na svakom od njegovih 5 sjedala.

PROFIL VOZAČA

Kada svoj pametni telefon uparite s FordPassom, vaš Ford Mustang Mach-E prilagođava različite postavke na temelju vaših prethodno definiranih preferencija. 

To uključuje podešavanje sjedala i retrovizora, vaše omiljene radijske postaje pa čak i podešavanje ambijentalnog osvjetljenja i ploče s instrumentima prema vašim željama. 

Osim toga, možete izraditi vlastiti avatar za bolje osobno iskustvo.

E-PLANER RUTE

S e-planerom rute za električna vozila možete brzo, povoljno i sigurno doći do odredišta. 

Jednostavno postavite odredište i sustav će izraditi odgovarajuću rutu na temelju razine baterije i dostupnih javnih stanica za punjenje. 

Planirajte svoja putovanja unaprijed. Jednostavno postavite odredište, upotrijebite aplikaciju FordPass 5 za traženje stanica za punjenje na putu i pošaljite željenu rutu izravno na Ford SYNC 4A.

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Značajka daljinskog upravljanja FordPass App 5  omogućuje vam zaključavanje i otključavanje vašeg Mustanga Mach-E, pokretanje ili zaustavljanje motora i praćenje statusa baterije s bilo kojeg mjesta. 

Možete čak aktivirati vozilo u određeno vrijeme unaprijed i unijeti željene postavke prije nego sjednete za upravljač.

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni pametni telefon u Ford Mustangu Mach-E bez korištenja kabela za punjenje. 

Jednostavno postavite telefon na induktivnu stanicu za punjenje na središnjoj konzoli. 

Ova značajka osigurava elegantnu i čistu kabinu, a istovremeno osigurava da su vaši uređaji uvijek napunjeni i spremni za upotrebu. 

EKRAN NA DODIR

Uživajte u intuitivnom iskustvu vožnje zahvaljujući inteligentnoj glasovnoj kontroli, povezivosti temeljenoj na oblaku i 15,5” dodirnom zaslonu (39,3 cm dijagonala zaslona).

Nova granica povezivosti je iskustvo vožnje u kojem ste vi u središtu svake tehnologije.

KOPILOT 360

Zahvaljujući pionirskim sustavima pomoći u Mustang Mach-E vi imate kontrolu u svakoj situaciji.

On još ne zna kamo će vas odvesti, ali već zna točno kako to učiniti. 

ASISTENT NA CESTI - ALL ELECTRIC

Ako je vašem vozilu ostalo vrlo malo do pražnjenja dok ste na cesti, All Electric Pomoć na cesti osigurat će brzo punjenje na licu mjesta uključujući vraćanje vozila na sigurnu točku. 

Ako brzo punjenje nije moguće, vaše će vozilo biti odvučeno do sljedećeg mjesta za punjenje. Do punjača unutar mreže za punjenje Ford BlueOval™, Fordovog zastupnika, vašeg doma ili javnog mjesta za punjenje. Usluga je neograničena.

E-LATCH SYSTEM

U korist učinkovite aerodinamike i održavanja elegantnog dizajna, Ford Mustang Mach-E dizajniran je bez klasičnih ručki na vratima. 

Osim otvaranjem putem pametnog telefona, vozilo možete otključati i unosom koda. 

Jednostavno unesite navedeni kod na inovativnoj tipkovnici na BS stupu pored vozačevih vrata.

ALEXA Built-in

Uživajte u besprijekornoj povezanosti dok ste u pokretu uz Alexa Built-in. Nakon što se aktivira, Alexa se neprimjetno integrira s vašim Mustangom Mach-E omogućujući vam upravljanje sustavima na vozilu, uključujući navigaciju, kontrolu klime i telefonske pozive. 

Upravljajte svojim osobnim kalendarima, e-poštom i popisima za kupnju. Sve uz jednostavne glasovne naredbe.

DIGITALNI KLJUČ

Nema više traganja za ključevima. Koristite svoj telefon kao ključ za pokretanje svog Mustanga Mach-E. Vozilo prepoznaje kada je vaš pametni telefon u neposrednoj blizini. 

Gumb na B-stupu pored vozačevih vrata svijetli i možete otvoriti vrata jednostavnim pritiskom na gumb. S aplikacijom FordPass također možete otvoriti prtljažnik i aktivirati funkciju daljinskog pokretanja Mustanga Mach-E bez potrebe za fizičkim ključem.

B&O OZVUČENJE

B&O zvučni sustav tvrtke Bang & Olufsen nudi najbolji zvuk svojim zvukom podešenim na ford Mustang Mach-E. 

Elegantan zvučnik, koji je integriran u kontrolnu ploču u stilu soundbara. Dobio je nagradu IF Design Award 2020. Izuzetno lagani softwoofer pruža snažan bas.

PANORAMSKI KROV

Panoramski krov preplavljuje unutrašnjost Mustang Mach-E prirodnom svjetlošću, stvarajući ugodan ambijent.

Fiksni panoramski krov preplavljuje unutrašnjost prirodnim svjetlom i osigurava optimalan osjećaj prostora. Osim toga, premaz za zaštitu od topline sprječava zagrijavanje unutrašnjosti ljeti i hlađenje zimi.

PREDNJI PRTLJAŽNJIK

Prednji prtljažnik s pregradama i do 81 litre. Prostor za pohranu čini Ford Mustang Mach-E još svestranijim. Vodootporan je i može se ispirati i prazniti kroz odvod. 

To znači da prednji prtljažnik nije prikladan samo za punjenje kabela ili prtljage, već i za jako zaprljanu odjeću i opremu. Možete ga čak napuniti ledom za hlađenje hrane i pića.

OTVORITE VRATA PRTLJAŽNIKA LAGANIM POKRETOM

Zahvaljujući senzorski kontroliranim stražnjim vratima, prtljažnik Mustanga Mach-E može se lako otvoriti, čak i kada su vam ruke pune. 

Čim sustav otkrije da je vaš ključ ili pametni telefon povezan s vozilom unutar dometa, možete otvoriti ili zatvoriti vrata prtljažnika jednostavnim pokretom noge ispod stražnjeg branika. Vrata prtljažnika također se mogu zatvoriti iz unutrašnjosti vozila.

DOVOLJNO PROSTORA ZA SVE

Bilo da se spremate za avanturu ili spremate svoje namirnice, Ford Mustang Mach-E nudi vam dovoljno prostora za pohranu u prednjem i stražnjem dijelu vozila za razne potrebe.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford Mustang Mach-E pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.