Udobnost i praktičnost

Upoznajte ponovno rođenu ikonu. obnovljen i nanovo osmišljen. Izgrađen da ispuni zahtjeve vašeg poslovnog života, dizajniran da pruži maksimalnu udobnost gdje god vas slobodno vrijeme odvede.

360° KAMERA

Kamera od 360 stupnjeva osigurava pogled na vaš Ranger iz ptičje perspektive, tako da se možete usredotočiti na avanturu koja je pred vama. 

Prijenos s nekoliko kamera postavljenih oko vozila, koriste se za prikaz sveobuhvatnog prikaza područja oko vas putem SYNC zaslona. 

VANJSKA ZONA RASVJETA

Rangerovim zonskim osvjetljenjem možete osvijetliti pojedina područja oko vozila. Idealno za postavljanje kampa u mraku, za dodatnu sigurnost pri izlasku iz vozila ili kada posao treba nastaviti noću. 

Zonskom osvjetljenju možete pristupiti putem svog SYNC zaslona ili daljinski putem aplikacije FordPass. 

360° OSVJETLJENJE

Zonska rasvjeta osvjetljava neposredna područja oko vašeg Rangera,
čak se i u mraku uvijek možete usredotočiti na posao koji obavljate.

DIZAJN

Rangerova redizajnirana vanjština daje čvrstu izjavu o modernoj dobro izrađenoj čvrstoći. 

Odlikuje se odvažnom pravokutnom prednjom maskom s prepoznatljivim 'C-Clamp dnevnim svjetlima za vožnju, mišićavim bokovima karoserije i širim stavom nego prije. 

Ne samo da povećava stabilnost, već izgleda i robusnije. 

PODESIVA SJEDALA

Prednja sjedala Ford Rangera ergonomski su dizajnirana kako bi pružila najbolju moguću potporu. Vozačevo sjedalo je dostupno s ručnim podešavanjem u 6 ili 8 smjerova. 

Omogućuje pomicanje sjedala u četiri smjera - gore, dolje, naprijed, natrag te postoji mogućnost za naginjanje lumbalnog dijela. Uz to, 10-smjerno podešavanje snage je dostupno na modelima s višim specifikacijama. 

MATRIX LED SVJETLA

Nova Matrix LED prednja svjetla, sa svojim prepoznatljivim dnevnim svjetlima na temu 'C-Clamp', pružaju izvanrednu vidljivost s privlačnim dizajnom. 

Prilagodljivi sustav prednjeg osvjetljenja optimizira uzorke snopa prednjih svjetala kako bi odgovarao specifičnim uvjetima vožnje. 

Kao što je za vožnju autocestom, gradskom ili seoskom cestom, tako i za manevre pri parkiranju i skretanju.

Izgleda dobro iz svakog kuta. Upoznajte Novi Ford Ranger.

AKTIVNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Parkiranje kamioneta u prometnoj ulici ili na tijesnom parkirnom mjestu može biti teško. 

Aktivna pomoć pri parkiranju olakšava pronalaženje prikladnog paralelnog ili okomitog parkirnog mjesta, a zatim vas automatski usmjerava. 

Samo trebate pritisnuti gumb i pustiti da auto obavi posao za vas. Može se koristiti čak i kao pomoć pri izlasku s paralelnih parkirnih mjesta.

DIGITALNA PLOČA

Rangerova B" ili 12" digitalna instrument ploča prikazuje informacije o vozaču u visokoj razlučivosti pomoću intuitivnih te lako čitljivih ikona. 

Različite teme boja pojavljuju se za svaki način vožnje, uključujući navigacijska upozorenja. Uz to, možete odrediti prioritet informacija koje će biti prikazane.

KONTROLA KLIME

S dvozonskim elektronskim automatikom,
pomoću kontrole temperature možete odabrati individualne željene temperature za vas i vašeg suvozača. 

Sustav će automatski održava željene postavke odabrane temperature. 

POVEZIVOST

Zakoračite u poptuno novi svijet tehnologije.

POVEZANA NAVIGACIJA

Navigacija nudi sveobuhvatnije rezultate pretraživanja odredišta, kao i prometne informacije u stvarnom vremenu za dinamičnije planiranje rute.
 
Osim toga, ako je udaljenost vašeg putovanja veća od procijenjenog raspona goriva, SYNC 4A može planirati vašu rutu uzimajući u obzir najprikladnije zaustavljanje za dolijevanje goriva. 

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA

Uz SYNC® 4A, dobivate 10,1" zaslon osjetljiv na dodir na Ranger Limited i veći 12" zaslon osjetljiv na dodir na Wildtraku. 

Oba su povezana s oblakom, s glasovnim naredbama i bežičnim punjenjem. Sve što morate učiniti je krenuti 

POVEZIVOST & TEHNOLOGIJA

Opremljen arsenalom najsuvremenijih tehnologija povezivanja. Od poboljšane glasovne kontrole pa sve do navigacije i pametnog telefona. 

Povežite se s Alexa Built-in i Ford SYNC 4A, na ugrađeno bežično punjenje uređaja ili napajanje za vaše električne alate. 

FORD SYNC 4A

Rangerov novi informacijski sustav SYNC 4A je najpametniji dosad. 

Kombinacija zaslona osjetljivog na dodir od 10" ili 12" s glasovnim prepoznavanjem za govor, povezivanjem na oblak, mogućnošću bežičnog ažuriranja te još mnogo toga, kako bi vam pružili besprijekorno i personalizirano iskustvo vožnje. 

Uz integraciju vašeg pametnog telefona bez napora - gotovo sve je usklađeno. 

AŽURIRANJA SOFTVERA

Uz ažuriranja softvera Ford Power-UP, vaš kamion se neprestano razvija. Tehnologija povezana s oblakom omogućuje bežičnu nadogradnju softvera, kako bi poboljšali korisničko iskustvo tijekom vremena. 

S novim značajkama i poboljšanim funkcijama, ažuriranja su brza i jednostavna te se često događaju automatski u pozadini. 

BEŽIČNO PUNJENJE

Dizajnirano za povećanje prostora i praktičnosti.
 
Interijer novog Rangera ima praktičan prostor za pohranu s bežičnim punjenjem za kompatibilne pametne telefone. 

FORDPASS PRO

FordPass Pro namjenski je napravljen za poboljšanje sigurnosti i produktivnosti. Tu je za dobrobit vaših poslovnih vozila, spajanjem svih vaših alata za upravljanje u jedno. 

Uparite vašu aplikaciju s čak pet povezanih vozila. Možete pristupiti mnoštvu značajki produktivnosti, uključujući njihovu posljednju lokaciju, upozorenja o stanju vozila, online rezervacijama usluga i još mnogo toga. 

FORD TELEMATIKA

Ako upravljate voznim parkom s više od pet vozila, Ford Telematics može maksimalno povećati produktivnost vašeg poslovanja minimiziranjem vremena zastoja vozila. 

Korisni uvidi temeljeni na podacima stavljaju vas u kontakt s dnevnim operacijama vaše flote. Možete pratiti lokacije vozila, pristupiti podacima o stanju vozila uz još mnogo toga.