Prostor za rast vašeg poslovanja
FORD TRANSIT COURIER 
Kompaktan dizajn
FORD TRANSIT COURIER 
Idealan za sve poslovne ljude
FORD TRANSIT COURIER

FORD TRANSIT COURIER

Izdržljiv, pouzdan i iznimno štedljiv – baš kao i svaki Transit kombi. Udoban, odličan za vožnju i prepun pametne tehnologije kao Fordovi automobili. To je novi Transit Courier.

Courier je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan, a s jednim od najboljih okretnih krugova u svojem razredu, lako možete manevrirati na cesti gdje je gust promet, po uskim ulicama i na tijesnim parkirnim mjestima.

Neka vas ne zavara dojam malog izgleda Transit Couriera: teretni prostor s 2,3 m3 nudi vam 10 % više teretne prostornosti nego druga vozila istog razreda. Ukoliko odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačevog sjedala, imat ćete najbolji teretni prostor u razredu.

S nizom inovativnih značajki povezivanja i pametnom tehnologijom za pomoć vozaču - Transit Courier pomaže vam olakšati vaš radni dan.

Kombinacija veličine, prostora za utovar i učinkovitosti čini Transit Courier izvrsnim kombijem za posao.

Transit Courier
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

Praktično skladištenje
Transit Courier dostupan je s nizom pregrada koje dijele putničku kabinu od prtljažnog prostora. Kada se preklopna mrežasta pregrada kombinira sa suvozačevim sjedalom, možete ukrcati predmete do 2,59 m duljine. To čini praktičan impresivan prostor za mali kombi.
FORD ECOBOOST MOTOR
Transit Courier dostupan je s revolucionarnim 1,0-litrenim benzinskim motorom. Višestruko nagrađivani motor daje vam snagu koju biste očekivali od motora od 1,6 litara ali postiže bolju ekonomičnost goriva i nisku emisiju CO2. 
STRAŽNJA KAMERA
Stupovi, biciklisti, niski zidovi i ograde... Kamera Transit Couriera prikazuje sve što je iza vas na ekranu ugrađenom u središnju konzolu. Osim što otkriva objekte koje biste mogli predvidjeti, sustav prikazuje virtualne linije kako bi vam osigurao što jednostavnije parkiranje. Kamera se automatski aktivira čim odaberete stupanj za vožnju unazad.
SYNC 3
Ford SYNC 3 je napredan sustav koji vam omogućava da ostanete povezani s vašim vozilom te da kontrolirate glazbu i navigacijski sustav. Odaberite glasovne naredbe ili 6" dodirni zaslon u boji za upravljanje. Live Traffic može vam pomoći da izbjegnete gužve. 
PROSTRAN PROSTOR
Zahvaljujući inteligentnom dizajnu interijera, kabina Transit Couriera ima mnogo prostora za pohranu. Polica za odlaganje stvari iznad glave ima A4 međuspremnik i osigurava vam stvari nadohvat ruke.