PUNJENJE

Punjenje vašeg E-Transita nikada nije bilo lakše. Bez ikakvog napora ga možete puniti u tvrtci, na javnoj punionici koja broji preko 200 000 punjača diljem Europe ili kod kuće za veću udobnost.

Punjenje na lokaciji tvrtke

Punjenje vlastite električne flote trebalo bi biti jednostavno, inovativno i održivo. Imamo sveobuhvatno rješenje za lokaciju vaše tvrtke koje oslikava "punjenje goriva" budućnosti.

SVEOBUHVATAN DIZAJN PO PRILAGODBI

Kako bismo postavili održivu infrastrukturu za punjenje koja je sigurna za budućnost, našim zainteresiranim klijentima nudimo neobvezujuću inspekciju lokacije. 

Na taj način bismo željeli stvoriti koncept punjenja za budućnost. Imamo agilnog i fleksibilnog partnera koji će vam dati najbolji savjet. 

HARDVER - VODEĆI U INDUSTRIJI

Surađujemo s vodećim dobavljačima hardvera kako bismo osigurali da su najbolji standardi zadovoljeni, dok minimiziramo troškove kroz ekonomiju razmjera. 

Naša usluga uključuje pristup izmjeničnim i istosmjernim hardverskim komponentama i savjetovanje o područjima njihove primjene. 

INSTALACIJA I VOĐENJE PROJEKTA

Preuzimamo i upravljamo postavljanjem vaše infrastrukture za punjenje po mjeri, uključujući građevinske radove i instalaciju punjača. 

Uz to vas vodimo kroz sveobuhvatan proces puštanja u rad kako bismo bili sigurni da ste vi i vaši vozači upoznati sa sustavom te kako ga najbolje koristiti. 

OPERATIVNI SOFTVER

Stvorili smo homogeni sustav softverskih i skalabilnih hardverskih komponenti kako bismo učitavanje učinili što lakšim. 

Osim toga, naša vodeća softverska platforma otvorena je za postojeće punionice. Rado ćemo provjeriti moguću integraciju u naše sustave u pojedinačnim slučajevima. 

TU SMO ZA VAS

Za bilo koju tvrtku, nenapunjena električna vozila znače prekid rada, a time i gubitak produktivnosti i prihoda. U tom slučaju, naše stanice za punjenje pokrivene su jamstvom i ugovorom o servisu koji je vodeći u industriji. 

Uz podršku našeg namjenskog pozivnog centra i internetskog praćenja kodova grešaka, problemi s održavanjem infrastrukture se odmah istražuju. 

OPCIJE FINANCIRANJA

Ford ima svoju vlastitu bankarsku tvrtku i tvrtku za upravljanje voznim parkom. 

Može ponuditi odgovarajuće opcije financiranja ili leasinga za ublažavanje početnih troškova nadogradnje vaše infrastrukture. 

PUNI U POKRETU

Javne stanice za punjenje, koje se mogu pronaći na sve više i više mjesta, kao što su benzinske postaje, parkirališta, supermarketi, ali i na ulici, punjenje vašeg plug-in hibrida ili električnog kombija vrlo je jednostavno implementirati.

Otključajte značajke i optimizirajte produktivnost uz pretplate na BlueOval™ Charge Network, Vehicle Security i Connected Navigation.

Javne stanice za punjenje idealne su za putovanja, a mnoge nude brže punjenje nego kod kuće. Javne AC punionice isporučuju 10-80% napunjenosti za 7,2 sata. DC punjači (50 kW) nude kapacitet punjenja od 10-80% u 90 minuta. Savršeno kada trebate napuniti svoje plug-in hibridno ili električno vozilo u pokretu.

VRSTE PUNIONICA

Vrijeme javnog punjenja razlikuje se ovisno o tehnologiji punjenja . S IONITY DC punjačima visokih performansi, vozilo se može napuniti od 15% do 80% u 34 minute uz punu snagu punjenja od 350 kW. 
 
Neke javne stanice za punjenje zahtijevaju vaš vlastiti kabel za punjenje, ali većina ih jednostavno priključi u vozilo. Možete platiti izravno, što je još lakše s vašom pretplatom na BlueOval™ Charge Network. 

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

Vozači električnih vozila imaju jednostavan pristup do više od 300 000 povoljno smještenih stanica za punjenje, diljem Europe kroz BlueOval™ Charge Network, uključujući IONITY DC punjače velike snage.
 
Ako se prijavite putem "Digitalnog tržišta", možete koristiti RFID privezak ili zaslon SYNC za jednostavan pristup mreži za punjenje BlueOval™. Svi procesi naplate za flotne korisnike naplaćuju se jednom mjesečno.
 
 Kupci s manje od pet vozila mogu pristupiti mreži za punjenje BlueOval™ putem aplikacije FordPass Pro App 1 , što im omogućuje upravljanje punjenjem i plaćanjem sa svog pametnog telefona. 

PRONAĐITE NAJBLIŽU PUNIONICU

Upravljajte dometom bilo kojeg električnog vozila uz Ford Charge Assist. Dostupan na SYNC-u, omogućuje vam brzo lociranje BlueOval ™ točaka za punjenje duž vaše rute. 

Lako pristupite značajkama putem dodirnog zaslona SYNC 4 ili pomoću jednostavnih glasovnih naredbi. 

Osim toga, Connected Navigator vam omogućuje brži dolazak do točke punjenja zahvaljujući ažuriranju prometa i preusmjeravanju u stvarnom vremenu. 

PLANIRAJTE SVOJ PUT

Ford Charge Assist prikazuje stanje napunjenosti i preostalu udaljenost vožnje. Locira javne stanice za punjenje koje se nalaze na vašoj ruti i pokazuje cijenu (po kWh) svake postaje. 

Započnite svoje punjenje sa zaslona SYNC ili putem elektroničkog ključa. Sve veći broj javnih punionica sada ima omogućenu opciju Plug and Charge za automatsko punjenje. 

UKLJUČI I NAPUNI

Sve veći broj javnih punionica omogućio je uslugu Plug & Charge. To znači da se punjenje aktivira automatski, jednostavnim spajanjem vozila na javnu punionicu. 

Tada se vaš račun automatski tereti i na taj način se eliminira potreba za korištenjem pametnih telefona ili kreditnih kartica na mjestu punjenja. 

JEDNOSTAVNA PLAĆANJA

Nadoknadite sve javne dopune koje je izvršila vaša flota jednim mjesečnim plaćanjem i lako shvatljivim računom. 

Uvijek možete biti sigurni u valjanost svojih naplata zahvaljujući kontroli upravljanja prijevarama. 

UČINKOVITO PUNJENJE KOD KUĆE

Napunite svoj plug-in hibrid ili električni kombi kod kuće uključivanjem u standardnu ​​kućnu utičnicu ili Ford Connected Wallbox za brže punjenje.

WALLBOX

Ford Connected Wallbox nudi znatno veće brzine punjenja od normalne kućne utičnice. Na taj način možete osigurati da su vaša električna vozila uvijek napunjena i spremna za upotrebu kada su potrebna. 

Možete upravljati svojim planovima punjenja kod kuće, u vozilu ili putem aplikacije FordPass Pro kako biste iskoristili promjenjive tarife za energiju. 

Po želji, Ford Connected Wallbox može instalirati naš lokalni specijalist za instalaciju. 

STANDARDNA UTIČNICA

Punjenje električnog vozila iz obične kućne utičnice vrlo je jednostavno. Sve što trebate je kućni kabel za punjenje i utičnica nadohvat ruke. 

Ovaj proces punjenja nije najbrži, ali je obično dovoljan da budete spremni za vožnju ako svoje vozilo punite kod kuće preko noći ili tijekom radnog vremena. 

Budući da vam nisu potrebni dodatni uređaji, ova vrsta punjenja je jeftina i jednostavna za implementaciju. 

KABEL ZA PUNJENJE

Kućne stanice za punjenje kao što je Ford Connected Wallbox obično sadrže integrirani kabel za punjenje. 

Sva električna i plug-in hibridna vozila Ford Pro standardno dolaze s kabelom za punjenje Mode3. 

Za punjenje iz obične kućne utičnice potreban vam je kabel za punjenje koji je dostupan kao opcija. 

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem E-Transitu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.