Urbane avanture

NOVI FORD ECOSPORT

NOVI FORD ECOSPORT

S odvažnim dizajnom, novi EcoSport Active pravi je SUV za vaše svakodnevne avanture. Kombinira sve značajke EcoSporta i robustan stil. Prostrana unutrašnjost prepuna je naprednih tehnologija, uključujući FordPass Connect osiguravaju vam udobnost, povezanost i maksimalnu kontrolu u vožnji.

DIZAJN KOJI ČINI RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

ISKUSTVO VOŽNJENovi EcoSport Active napravljen je da pruži maksimalnu udobnost tijekom vaših putovanja. Uz upečatljivu novu rešetku, povišenu visinu i šire lukove kotača, ovo je kompaktni SUV koji privlači pažnju. Također, dodatna visina pomaže vam da se nosite s uspornicima ili oštećenjima na cesti te vam pruža bolji pregled tijekom vožnje. U unutrašnjosti, novi Nordic Blue šavovi i potpis Active stvaraju osjećaj sofisticiranosti.

PROSTOR KOJI VAM JE POTREBAN

S podesivim prtljažnim podom i inovativnim dizajnom stražnjeg sjedala, unutrašnjost EcoSporta Active lako se može prilagoditi za povećanje teretnog prostora. Pod prtljažnika može se podići kako bi se stvorio skriveni pretinac ili spustio kako bi se povećao prostor. Sa spuštenim podom i preklopljenim stražnjim sjedalima dobivate prostor do 1.238 litara.

OSTANITE POVEZANIEcoSport Active dolazi s ugrađenim FordPass Connect modemom koji osigurava niz novih značajki za jednostavna i ugodna putovanja. Pomoću mobilnog uređaja i FordPass aplikacije sada možete locirati svoje vozilo, provjeriti razinu goriva te stanje tlaka u gumama pa čak i zaključavati i otključavati EcoSport Active.