Privlačan iz svakog kuta

FORD ECOSPORT

Samopouzdana vožnja? Isprobajte.

FORD ECOSPORT

Život je vani

FORD ECOSPORT ACTIVE

Započnite nova putovanja

Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da ju zaobiđe. Ne sputavaj se okvirima grada.

Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom i moćim 1,5L EcoBlue dizelskim motorom. Naš moderan životni SUV nadahnjuje pametnim tehnologijama, impresivnom udobnošću i prostranom unutrašnjosti. 

Zahvaljujući povišenom položaju sjedala, povećanom razmaku od tla i vrhunskim voznim svojstvima, EcoSport pruža jedinstven doživljaj vožnje - čak i u gradu.

MAKSIMALNA UDOBNOST

Iskusi ono što ga čini posebnim. 

Samo ti odlučuješ o smjeru u kojem ćeš krenuti u novom Ford SUV-u.

Nagrađivani EcoBoost motor

Novi Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1,0-litrenim EcoBoost benzinskim motorom i nudi izbor između 125 KS i 140 KS. 

Jamči nevjerojatno smanjenje potrošnje goriva i smanjenu emisiju CO2.

Pronađite motor za sebe.

Motor EcoSport Ford

Samopouzdanje u vožnji

Sjednite za upravljač i upravljajte nizom naprednih tehnologija za pomoć u vožnji.

Pametni sustav uključuje Hill Start Assist (pomoć pri kretanju na uzbrdici), LED svjetla za dnevnu vožnju i prepoznavanje prometnih znakova.

Ford EcoSport dizajniran je za bolje iskustvo vožnje. Uz zvučni sustav B&Q (dostupan kao dio dodatnog paketa X-Pack), koje pruža bogato i snažno iskustvo slušanja tiu je i SYNC 3 za upravljanje pametnim telefonom. 

Povežite EcoSport s aplikacijom FordPass kako biste otključali nove značajke pametne vožnje.

Sigurnost prije svega

Ford EcoSport je prepun inovativnih tehnologija i sustava dizajniranih da pomognu u zaštiti vas, vaših putnika i vašeg vozila. 

Od upozoravanja na potencijalne opasnosti do pametnog sustava koji vam pomažu u održavanju stabilnosti i sigurnosti.

Ford EcoSport

Impresivna fleksibilnost

Novi Ford EcoSport dolazi s iznenađujuće prostranim interijerom. Prostor je pametno upotrijebljen, a spremišta za pohranu povećana su tako da se stražnja sjedala mogu sklopiti u dva dijela 60/40. 

Prilagodljivi pod prtljažnika možete postaviti u tri položaja - fantastično rješenje kada ne želite da se stvari gomilaju jedna na drugu.
Prtljažnik Ford EcoSporta

SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU

Integrirano putno računalo pruža korisne informacije, kao što su podaci o prijeđenoj udaljenosti, potrošnji goriva, brzini ili vanjskoj temperaturi. 

Također, označava domet, tj. udaljenost koju još možete prijeći s raspoloživim gorivom. što je posebno korisno za duga putovanja. 

ZADRŽITE KONTROLU U SVIM SITUACIJAMA

Elektronička kontrola stabilnosti neprestano prati uvjete vožnje automobila. Sustav osjeća kada vozilo gubi trakciju i automatski primjenjuje impuls kočenja na pojedinačne kotače, pomažući im u stabilizaciji. 

Zahvaljujući naprednim senzorima, sustava protiv blokiranja kotača i kontrole proklizavanja u stanju je pratiti ponašanje vozila. 

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford EcoSportu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.