Prijevoz putnika i tereta

ford transit double cab-in-van

FORD TRANSIT S DVOSTRUKOM KABINOM

The Transit Double Cab-in-Van kombinira vrhunsku udobnost za putnike i sigurnost vožnje. 

Transit Double Cab ima dovoljno prostora za cijelu vašu radnu ekipu i opremu.

Tri sjedala u prvom redu i četiri u drugom redu daju vam dovoljno prostora za sedam putnika. Ostakljena klizna bočna vrata putnicima na stražnjim sjedalima omogućuju nesmetan pristup. Fiksna pregrada odvaja sjedala u drugom redu od stražnjeg prostora. 

Tri dostupne opcije međuosovinskog razmaka daju Transitu do 10,6 kubičnih metara nosivosti u varijanti L4.

ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR

S nizom naprednih 2,0-litrenih dizelskih motora Ford EcoBlue, Transit je moćniji i učinkovitiji nego ikad. S četri dostupna pogonska sklopa koji nude do 185 KS konjskih snaga, zajamčeno je da ćete pronaći model za sebe. Transit je dostupan i s HDT (Heavy Duty Truk) motorom za kupce koji trebaju malo više snage što ga čini idealnim za preinake težih furgona. 

SAMOPOUZDANJE U SVIM UVJETIMA

Zaleđene zimske ceste, blatnjave prilaze staze - kamo god da vas posao odvede, pogon na sve kotače (AWD) daje vam samopouzdanje i sigurnost. Inteligentni pogon na sve kotače osigurava siguran napredak na zahtjevnim površinama. Pritiskom gumba ili kao odgovor na uvjete vožnje, AWD drži vas i vaš teret na cesti. A za povećanje težine od samo -60 kg dobivate dodatnu svestranost. 

sustav održavanja trake

Sustav održavanja unutar trake koristi prednju kameru kako bi locirao vašu putanju. Lane Keeping Aid pruža blagu pomoć pri zakretnom momentu upravljanja kako bi vas vratio unutar trake ukoliko nenamjerno prijeđete izvan. Tehnologija se automatski deaktivira pri brzinama ispod 64 km/h ili se može ručno isključiti.

PANORAMSKA KAMERA

Panoramska kamera na prednjem dijelu furgona prenosi sliku na višenamjenski zaslon tako da možete vidjeti vozila, bicikliste ili pješake koji dolaze s obije strane. Ova širokokutna kamera neprocjenjiva je ako izlazite iz uskog parkirnog mjesta.

SUSTAV NADZORA TLAKA U GUMAMA

Ako neka od guma počne gubiti tlak tijekom putovanja, sustav za nadzor tlaka odmah vas upozorava tako što osvijetli ikonu na ploči s instrumentima.