Nova snaga

Novi Ford Transit

Napravljen za najteže poslove

Novi Ford Transit

Idealan za posao

Ford Transit

Inteligentna tehnologija. Snažniji i učinkovitiji motori. Svestrana izvedba s pogonom na sve kotače. Dodatna snaga s novim modelom od 5 tona. Ovo je najčvršći, najpouzdaniji Ford Transit do sada.

Zahvaljujući snažnim i učinkovitim 2,0-litrenim dizelskim Ford EcoBlue motorima Transit je snažniji i učinkovitiji nego ikad. Sustavi poput upozorenja na približavanje vozila i nadzora mrtvog kuta pomažu u povećanju svijesti o cesti.

ODABERITE SVOJ MODEL
Jedan, dva ili više putnika. L2, L3, L4 duljine, H2 i H3 visine.

Odaberite svoj Ford Transit i krenite u nove avanture.

TRANSIT FURGON

Maksimalna nosivost i kapacitet.

Transit furgon ima najveću nosivost u ponudi Ford Transita. Tri međuosovinska razmaka i dvije opcije visine, ovaj furgon isporučuje do 15,1 kubičnih metara teretnog prostora. 

Za jednostavan pristup tu su bočna klizna vrata, stražnja vrata i ugrađena stepenica na stražnjem odbojniku. 

TRANSIT S DVOSTRUKOM KABINOM

Siguran prijevoz putnika i opreme.

Dostupan u tri međuosovinska razmaka i dvije visine. Ovaj Transit praktičan je za prijevoz do sedam osoba. Potpuno ostakljena klizna bočna vrata osiguravaju praktičan pristup do četiri sjedala u drugom redu. Iza pregrade nalazi se 10,6 kubičnih metara fleksibilnog prtljažnog prostora.

Dizajniran sa stilom

Vanjski izgled novog Transita donosi svjež izgled kultnom dizajnu. Unutrašnjost s novom instrument pločom i nizom tehnologija osiguravaju vam ugodno i sigurno putovanje.

2,0 L ECOBLUE DIESEL MOTOR

S nizom naprednih 2,0-litrenih dizelskih Ford EcoBlue motora, Transit je snažniji i učinkovitiji nego ikad. S četiri dostupna pogonska sklopa koji nude do 185 KS konjskih snaga, zajamčeno je da ćete pronaći onaj koji zadovoljava sve vaše potrebe. Svi motori zadovoljavaju stroge standarde emisije Euro 6.2.

Novi Transit je dostupan s HDT (Heavy Duty Truck) motorom sa stražnjim pogonom, idealnim za teže razine opreme.

BLAGI HIBRID

Kako bi se povećala učinkovitost, Transit je sada dostupan i kao EcoBlue hibrid. Mali električni motor na baterijski pogon radi s konvencionalnim motorom kako bi pomogao smanjiti potrošnju goriva kada je potražnja za snagom niska.

SNAGA NOSIVOSTI

Transit osigurava impresivan teretni prostor u sve tri dimenzije - duljinu, širinu i korisnu unutarnju visinu. 

S 15,1 kubičnim metrom teretnog prostora možete smjestiti teret dužine do 3 metra. S novim modelom od 5 tona koji nudi nosivost od 2,4 tone sada možete prevoziti sve što vam je potrebno za posao. 

Široka bočna vrata, optimizirana visina otvaranja i stražnja pristupna stepenica također osiguravaju jednostavan pristup vašim predmetima.

DODATNA SNAGA OD 5 TONA

Nova varijanta GVM (bruto masa vozila) od 5 tona donosi najveću nosivost ikada kod Transita, te osigurava nosivost do 2457 kg. 

Ova dodatna snaga čini Transit od 5 tona idealnim kandidatom za teške poslove. Veći međuosovinski razmak i konfiguracija karoserije Jumbo furgona (L4 H3) osigurava vam prostor i snagu. 

Jači nego ikada. Novi, snažan Transit spreman je za rad.

POGON NA SVE KOTAČE

Zaleđene zimske ceste, blatnjave prilaze staze - kamo god da vas posao odvede, pogon na sve kotače (AWD) daje vam samopouzdanje i sigurnost.

 Inteligentni pogon na sve kotače osigurava siguran napredak na zahtjevnim površinama. Pritiskom gumba ili kao odgovor na uvjete vožnje, AWD drži vas i vaš teret na cesti. 

A za povećanje težine od samo 60 kg dobivate dodatnu svestranost. 

POVEZANIJI SVIJET

Svijet postaje pametniji i povezaniji, kao i način na koji vodimo svoje poslovanje. Zato gradimo flotu potpuno povezanih komercijalnih vozila, koja su dizajnirana kako bi vođenje vašeg poslovanja učinila lakšim nego ikad. 

Uparite do pet povezanih vozila s aplikacijom FordPass Pro za pristup nizu moćnih značajki i otključavanje komercijalnog potencijala vaših vozila. 

Obratite se svom Ford zastupniku kako biste provjerili je li vaše vozilo kompatibilno.

MAKSIMALNA SIGURNOST

Ford Transit i Transit Custom proglašeni su među kombijima s najboljim aktivnim sigurnosnim sustavima na Euro NCAP testu 19 najprodavanijih kombija u Europi. U testovima koji simuliraju radni dan u stvarnom svijetu, Transit i Transit Custom osvojili su zlato, odnosno srebro.

Transitov sustav za prepoznavanje prometnih znakova postigao je najvišu ocjenu u cijeloj testnoj sesiji, a Euro NCAP je prepoznao Fordovu tehnologiju prije sudara Pomoć pri detekciji pješaka kao jedan od najboljih među vozilima u istoj kategoriji.

Pre-Collision Assist koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje ceste ispred sebe. Kada otkrije opasnost od sudara s vozilom, pješakom ili biciklistom dobivate upozorenje, no ako  ne reagirate na vrijeme, sustav automatski koči kako bi pomogao smanjiti ozbiljnost ili čak eliminirati sudar.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford Transitu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnike.